Çetin Ailesinden Anlamlı Mevlid Programı

15 Nisan Salı günü, Yunus Emre Camii’nde öğle namazı öncesi anlamlı bir mevlid-i şerif programı gerçekleştirildi. Emekli öğretmen merhum Enver Çetin’in annesi Kezban Çetin ve babası emekli öğretmen merhum Halit Çetin ile Erol ve Çetin ailelerinin geçmişleri için düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler yer aldı.

Erol Karakaya, Halil Sarıoğlu ve Necmi Öztürk hocaların okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlid programında duygu dolu anlar yaşandı. Son duayı yapan Erol Karakaya Hoca, Kezban Çetin, Halit Çetin ve tüm geçmişler için sağlık, afiyet ve rahmet dileklerinde bulundu.

Katılımcılara çeşitli ikramların sunulduğu programa; Çan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları ve yönetimi,  Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin , Çan İlçe Tarım Ormancılık Müdürü Belma Türe, Çan İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol, Atatürk Mahalle Muhtarı Şevket Şahin, Kulfal köylüleri ve aile yakınları katılım sağladı.

Çetin Ailesinden Anlamlı Mevlid Programı