Amatör Spor Haftası başladı

Çanakkale  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortaklığında her yıl 03-09 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenen Amatör Spor Haftası açılışı Çan  Caddelinde  Atatürk meydanına düzenlenen yürüyüş ile başladı.

Çan  caddelerindeki  başlayan yürüyüşe  Çan belediye Başkan vekili Harun Arslan ,    Çan Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Erhan Gerçek  Yeni Çan spor , 23 Eylül       Ortaokulu SK , Çan Termik spor ,  Kulüp yönetici , antrenörler , Sporcuları ve   halktan katılımlar   yürüyüş gerçekleştirildi.

Protokol, sporcu ve antrenörler ile hatıra fotoğrafı çekimi ardından program sona erdi. Her yaş ve branştan sporcunun katılımı ile  Amatör Spor Haftası coşkusunu  Çan caddelerinde  gerçekleştirildi..

Türk sporunun enerjisini ve heyecanını diri tutan amatör ruhudur…