Reklam
DOLAR: 32.5 TL
EURO: 34.8 TL

ALANINDA HEP İLK VE TEK İSİM

1 Ekim 2022
243 kez görüntülendi

ALANINDA HEP İLK VE TEK İSİM
Reklam

ALANINDA HEP İLK VE TEK İSİM

Türkiye’nin ikinci nesil iş insanlarından ve önemli atılımları başlatan isim olarak bilinen Osman Okyay, yönettiği şirkette ilklerin ismi olarak biliniyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak oda seçiminde de tüm gruplar ve adaylar Meclis başkanlığı için Okyay isminde birleştiler.

Zeynep Bodur Okyay ile yaşamını birleştirdikten sonra şirketin seramik alanında var olan ve üstünlüğü ürettiği ürün ile birlikte anılan Çanakkale Seramik Fabrikaları’nı farklı kulvarlara taşımak için eşi ve yönetimi ile el ele verip Türkiye’nin ilklerine imza attılar.

Çanakkale halkı ve yakın çevresi tarafından ‘Sessiz güç’ olarak bilinen Osman Okyay ve şirketleri hep ilklere imza atmayı başardı.

Geçtiğimiz dönem ÇTSO Meclis başkanlığını başarı ile temsil eden Osman Okyay’ın savunma sanayi olmak üzere çağımızın teknolojisi ve yeniliklerini hem bölgemize hem de ülkemize getirmiş isim olarak biliniyor.

Başında bulunduğu, yönettiği firmalar bu güne kadar, füze sistemleri, milli piyade tüfeği, jet motorlarının geliştirilmesi ve yenilenmesi gibi sanayi kollarının başında bulunuyor.

Önümüzde yapılacak seçimlerde de grupların ve adayların ortak ismi olarak yeniden meclis başkanlığı makamına oturması beklenen yenilikçi iş insanı Osman Okyay’ın Çanakkale ÇTSO ve iş insanları için ayrı bir değer olduğu biliniyor.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık