ÇAN ZİRAAT ODASI ÇARŞAMBA GÜNÜ BURSA ÇIKARTMASI YAPTI.
Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı
TÜYAP Bursa Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen BurTarım Bursa 19. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 14. Uluslararası Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’nın açıldı.
Çan ziraat odası Başkanı Hasan Şahin çalışan Teknik kadro yönetim kurulu üye beraber üyelerden oluşan grup ile dört otobüs ile 5-.10 -2022 Çarşamba günü bir gezi düzenledi. Saat 11-00 17-00 kadar fuar alanında gezen bilgiler alan çiftçiler Çan ziraat Odası Başkanı Hasan Şahine teşekkür ettiler.
Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin yıllardır sürekli gittiğimiz fuara pandemi nedeniyle kısa bir aradan sonra tekrar başladık diyerek .günümüzde tarımdaki gelişmelerin en iyi takip edildiği yerler tarım fuarlarıdır.
Dünyada ve ülkemizde yapılan tarım fuarları tarımdaki yeni gelişmeleri üreticimize sunarak teknolojiyi üretenler ile kullananlar arasında bir köprü görevi görmektedir.
Fuarların amacı tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin , hayvancılık sektörünün sektördeki, gelişmeleri makine ve teçhizatları yakından takip etmelerini sağlamaktır.
Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergileneceği ve alım , satım, bilgi alışveriş imkanının elde edileceği tarım fuarında yeni teknoloji ürünü traktörler biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makinaları, modern sulama alet, makine ve ekipmanları, hayvancılıkta ilgili modern ekipmanları, tohum ,yem ve katkı maddeleri, ilaç , gübre, örtü alet ve ekipmanları, tarımsal, ekipmanları görme değerlendirme, tarım sektöründe son gelişme ve teknolojileri kullanıcılara aktarmak amacıyla , üretici, ve tüketiciyi bir araya getirerek karşılıklı alış veriş imkanı sağlayacaktır şeklinde konuştu.
FOTO -HABER HÜSEYİN BAŞARAN.