YENİ ÇAN SPOR EMANET LİDERLİĞİ EZİNE’DE GERİ ALDI-2-4
Çanakkale Süper Amatör futbol ligi şampiyonluk adaylarından Yeni Çan spor Ezine sporu deplasmanda 2-4 mağlup etti. Lider Gelibolu spor kendi sahasında hastane bayırına 0-1 yenilmesi Çan sporumuzu liderliğe taşıdı.
Ezine 22 Eylül stadyumunda güzel bir havada dolu tribünler önünde oynanan müsabakada bir otobüs 17 Alay taraftarımız Yeni Çan sporu yalnız bırakmadı.
Müsabakaya iyi başlayan takımımız ilk 20 dakika Göktuğ ve Samet ile 0-2 öne geçti. İlk yarı böyle bitti.
İknci yarıya Ezine spor Remzicanın golü ile başladı. 55 dakika Seyfettin ikinci sarı karttan takımızı 10 kişi bıraktı.10 kişi ile müsabakayı bırakmayan Yeni Çan spor kaptan Ahmet ile 80 dakikada bir gol daha bulduk . Feyyaz ile umutlanan Ezine spora sahanın yıldızı Samet 90 dakika bir gol atınca Ezine spor tribünlerinden bile alkışı aldı. Müsabakada bu sonuçla 2-4 sona erdi.
Yeni Çan spor haftaya Çanakkale Dardanel deplasmanına çıkacak.
Stat– Ezine 22 Eylül
Hakemler-Tuncay Ercan, Ali Berkan Buran, Recep Yeşil
Ezine spor- Selim, İsmail, Oğuz, Celal, Gökhan, Batuhan, Furkan, Canberk, Feyyaz, Cemil, Remzican
Yedekler– Emrecan, Semih, Efecan, Emir, Fahretin, Hakan , Ufuk
Teknik Sorumlu – Hakan Ünal
Yeni Çan spor– Mercan, Çağrı, Ahmet Baş, Serkan, Seyfetin, Doğukan, Samet, Göktuğ, Ahmet Deniz, Ömer, Deniz
Yedekler– Mustafa Enes, Eren, Çağatay, Yusuf, Talha, Mustafa Girgin, Oğuz,
Teknik sorumlu –Ahmet Hacıhamzaoğlu
Goller– Dakika 12 Göktuğ Dakika 20 ve 90 Samet dakika 80 Ahmet Deniz Yeni Çan spor dakika 46 Remzican dakika 83 Feyyaz Ezine Spor
Kırmızı Kart – Dakika 55 Seyfettin Yeni Çan spor