Kaleseramik 2017 Yılının İlk Sevkiyatlarını Gerçekleştirdi

Seramik sektörünün lideri Kaleseramik, başta Çan’da olmak üzere 4 farklı lokasyonda ürettiği seramik kaplama ürünleri ve seramik sağlık gereçleri ile banyo ve mutfak mobilyalarında yılın ilk ihracatını Rusya, Pakistan, Almanya, Katar ve ABD’ye, ilk yurtiçi sevkiyatını ise Trabzon, İstanbul ve Antalya’ya gerçekleştirdi.

Yılın ilk ihracatını kutlamak amacıyla Kale Nakliyat Yurtdışı Lojistik Deposu’nda gerçekleştirilen tören, merhum Dr. (h.c.) İbrahim Bodur’un geleneği yaşatılarak kurban kesimi ile başladı. Yapılan törende, Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, Kaleseramik Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Soysal, üst düzey yöneticiler, çalışanlar ve nakliyeciler hazır bulundu.

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalı ürünlerin, Kale Nakliyat Seyahat ve Turizm A.Ş.’ye ait araçlarla yurtiçi ve yurtdışına ilk sevkiyatlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarına belirten Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, “Kaleseramik olarak Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın 12’nci seramik karo üreticisi konumundayız. 66 milyon metrekare yıllık üretim kapasitesiyle tek alanda üretim yapan dünyanın en büyük seramik kuruluşu olup, Türkiye’de yüzde 30’a ulaşan pazar payımızla sektörde liderliğimizi sürdürüyoruz. Bugün Avrupa’dan Amerika’ya, Asya ve Ortadoğu pazarlarından Afrika’ya kadar 400’ü aşkın ihracat noktamız bulunuyor ve 100 ülkede Kale Grubu’nun ürünleri satılıyor. Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale’nin yanı sıra Edilcuoughi ve Edilgres markalı ürünleri yurt içi ve uzak coğrafyalardaki showroomlarda tüketicilerle buluşturuyoruz. Bu amaçla yılın son günlerinde Pakistan Lahor’da 2. Showroom açılışını gerçekleştirdik.

Bu vesileyle bu yılın tüm şirketlerimiz adına büyük başarılara imza atacağımız bir yıl olmasını diliyor, 2017 yılının tüm halkımız, müşterilerimiz, çalışanlarımız ve nakliyeci esnafımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Törenin ardından yılda 40.000 araçlık dağıtım gerçekleştiren Kale Nakliyat’a ait tırlar yılın ilk ihracatını yapmak üzere Rusya, Pakistan, Almanya, Katar ve ABD’ye; ilk yurt içi sevkiyatını ise Trabzon, İstanbul ve Antalya’ya yapmak üzere yola çıktı.

Törenden sonra Kaleseramik Havuzbaşı Tesisleri’nde kavurma, pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

img_4718 img_4721 img_4722 img_4723 img_4724 img_4725 img_4727 img_4728 img_4729 img_4732img_4733 img_4735 img_4736 img_4774 img_4775 img_4776 img_4777 img_4778 img_4779 img_4780img_4781 img_4782