Gizem ve Veysel Görkemli Düğün Töreniyle Dünya Evine Girdi
Çan’da Gizem ve Veysel çifti, düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Nazende Kır Bahçesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasının yanı sıra çok sayıda davetliyi bir araya getirdi.
Düğün programı, gün içerisinde gerçekleştirilen geleneksel gelin alma merasimiyle başladı. Ardından Mevlid-i Şerif okunarak davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Akşam saatlerinde ise genç çift için düzenlenen düğün töreninde duygu dolu ve renkli anlar yaşandı.
Gizem ve Veysel’in nikâhını Çan Belediye Başkanı Harun Arslan kıydı. Çift, nikâhın ardından evlilik cüzdanlarını alırken salondaki davetlilerin alkışları eşliğinde mutluluklarını paylaştı. Nikâh töreninin ardından pasta kesimi gerçekleştirildi. İlk danslarını yapan genç çift, İlker Müzik’in seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle gece boyunca davetlilerle birlikte doyasıya eğlendi.
Düğüne; eski Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, emekli General Sabahattin Türker, CHP eski Çanakkale İl Başkanı Av. Levent Gürbüz, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, belediye meclis üyeleri, CHP Kadın Kolları temsilcileri, İYİ Parti Çan İlçe Başkanı Sedat Dal, çok sayıda muhtar ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Gece boyunca misafirleriyle yakından ilgilenen Gizem ve Veysel çifti, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. Ünal ve Şahin aileleri de düğüne katılarak mutluluklarına ortak olan herkese şükranlarını sundu.
Burası Çan ekibi olarak Gizem ve Veysel çiftini tebrik ediyor, kendilerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz.

