Ergin ailesi ölmüşleri için mevlidi şerif okuttu.

Çan şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanı Cemali Ergin ve Çan İşçi Öğrenci  Servisi Kooperatif Başkanı Fahrettin Ergin ile yakınları  Ergin ailesinden   ahirete gidenler için mevlidi şerif okuttu.

Cumhuriyet Mahallesi Demirci  Camiinde  Perşembe günü akşam namazı sonrası pilav, ayran ve tatlı ikramından sonra  Demirci cami imam hatibi Halil Sarıoğlu, Yunus Emre cami müezzini Necmi Öztürk ve Seramik cami imamı Kader Baklacı  kuranı kerim tilaveti yaparak,  yemek sonrası da ahirete gidenler, sağlığımız için   dua ederek  , sofralarımız bereketli olsun dediler.

Programa Çan Belediye Başkanı Bülent öz,   Çan AK Parti il genel Meclis Üyesi Murat Okan, CHP ilçe Başkanı İsmail Hakkı Sezgin, Çan şoförler Yardımlaşma Derneği Başkanı Tuncay Pulluk, Çan Çan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı  Davut Tekne, Ergin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

https://youtu.be/_4PLUpOyzHQ

https://youtu.be/CNjjYq4htzM

.