Çan’da Yeni Tüp Gaz Bayii Açıldı
Günlük hayatımızda hepimizin temel ihtiyaçlarından olan tüp gaz, Arslanlar Ticaret Bizimgaz 02-Mayıs Pazartesi günü saat:12:00 açıldı.
İstiklal Mahallesi Şehit Mustafa Kaya Caddesi:no:7 adresteki açılış töreni öncesi Demirci Camii imamı Halil Sarıoğlu iş yerinin kazasız belasız, hayırlı uğurlu bol kazanç olması dileği ile dua ettirdi
Açılış Törenine Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Çan Belediye Başkanı Dr Abdurrahman Kuzu, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Ömer Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Halil İbrahim Demir, Çan AK Parti İlçe Başkanı Murat Okan, Yenice AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Şahin. Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen ,Yenice Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın, Sivil toplum oda başkanları, çok sayıda köy muhtarı, ve vatandaşlar katıldılar. Açılışta Çan halkının çok sevdiği etli bulgur pilavı ve ayran ikam edildi.
Aynı zamanda Yenice İl Genel Meclis Üyesi aynı zaman da Hayvancılık Süt ve Süt Ürünleri Komisyonu Başkanı ve Tarım ve Orman Komisyonu Üyesi Arslanlar ticaret işletmecisi Oktay Arslan, iş yerimizde misyonumuz öncelikle müşteri memnuniyeti, kalite, güven, Güleryüz ve sigortalı tüplerimiz ile değerli müşterilerimize güven sağlamaktır dedi.
Burası Çan ekibi olarak Arslanlar Ticaret Bizimgaz Çan Bölge bayimize hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz.
ARSLANLAR TİCARET:
BİZİMGAZ ÇAN BÖLGE BAYİİ
Tel: 0286 416 41 43 0536 846 62 84
HABER VİDEO:: https://www.youtube.com/watch?v=SFZ6Rw1eX_Q&feature=youtu.be










