Çan’da Soba faciası, Anne ve Oğul Ölümden Döndüler
Atatürk mahallesinde sobadan meydana gelen gaz sızıntısı sebebiyle Düzgün ailesinden anne ve genç avukat son anda kurtuldular
Atatürk Mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerindeki evde meydana geldi. Yanlız yaşayan yaşlı kadının evine İstanbul’dan gelen avukat oğlu ile beraber uykuya daldılar ,durum yaşlı kadının bakıcısı eve gelmesiyle fark edildi, cam ve çerçeve itfaiye tarafından kırılarak içeri girdiği belirlendi olay yerine itfaiye ve ambulans ekipler geldi, Saat 15:00 sıralarında sobayı yanık bıraktıktan sonra uykuya dalan 2 kişilik aile, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi.
Kapıyı kırılıp eve giren ekipler Ankara’daki diğer çocuklarını da haberder etti, duruma hemen 112 Acil ekipleri müdahale etti.
Olay yerine ambulans gönderildi. Yapılan ilk tespitte anne Mürvet. Baygın oğlu genç Avukat Sadi ise yarı baygın bulundu
Her iki vatandaş 112 Acil Servisi’ne kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.
foto: Muhammet Çınar