Çan Gönül Dostları Yeni Sezonu Açtı
Çan Gönül dostları Eylül ayında Sezen Ticaret Selami Sezen’in muhteşem bağ evinde Süle köyde yine buluştular.
Perşembe akşamı Terzialan altı Süle köyde mütevazi bağ evinde Otomobil Hastanesi sahibi Murat Aktaş tarafından hazırlanan yemek ve Nadir Akı tarafından pişirilen mangallar, gönül dostları ile beraber akşam yemeğinde yenildi.
Murat Aktaş anlattığı fıkraları, siyasi esprileri yine kırdı geçirdi.
Sofra duasını güzel sözleri ve güzel temennisi ile İsmail Tekne beraberliğimiz böyle olmasını işlerimizin bereketli toplantılarımızın daim olması dileğiyle bir daha da dua ettirdi.
Bu güzel etkinliğe Üstüntaş İnşaat İsmail Tekne, Otomobil Hastanesi sahibi Murat Aktaş, Eczacı Mustafa Akkuş , Çan Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hayati Beceren ,Yardımcısı Cevdet uslu, Sezen Ticaret Selami Sezen, , Sarraf Recep Güner Ağalar danışmanı Nadir Akı katıldı
Bu güzel Etkinliğe Burası Çan ekibi olarak bizleri de davet eden Çan’ın esnaflarından Sezen Ticaret -Sezen İnşaat ev sahibi Selami Sezen beye, ayrıca bu akşamın sponsoru Otomobil Hastanesi sahibi Murat Aktaş beye çok teşekkür ederek, işlerinde başarılar diliyor. Yeni aldığı aracını da güle güle kullanmasını temenni ediyoruz.