?????????????

Askıda Ekmek Projesi  Konak Bereket Fırınında Başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Askıda Ekmek Projesi çağrısına yurt genelinden destek geldi.

Tüm Türkiye’de MHP teşkilatları bu çağrıya destek verirken, MHP Çan İlçe Başkanlığı da Devlet Bahçeli’nin bu çağrısına destek olarak, Çan’da Askıda Ekmek Projesi başlattı.

Askıda Ekmek Projesi ile ilgili konuşan MHP Çan İlçe Başkanı Fevzi Karakaya, “Liderimiz Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in başlatmış olduğu, Milli ve Sosyal Dayanışmanın Tezahuru olan Askıda Ekmek Projesi kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi Çan İlçe Başkanlığı olarak; Çan Terzialan Beldesinden sonra ilçemizde de devam ediyoruz. Bugün Burası Çan ekibi  Konak  Market  yanında  Bereket fırınında uygulamayı yerinde gördü.

,  Çan  Ülkü Ocak Eğitim  Kültür  Vakıfı  Şube Başkanı Ruhi Hoda ücretsiz Askıda Ekmek Projemizin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah (cc) izzet-i dergahında kabul ve makbul eylesin” dedi.

MHP  teşkilatı Çan’ın başlattığı Ülkü Ocak Eğitim Kültür Vakıfının bu proje ile, her hafta belli bir noktaya ekmek dolabı konacak ve içine fırıncılar tarafından ekmek doldurulacak. Fırıncılara bu ekmeklerin ücretini ise gönüllü vatandaşlar ödeyecek.

Burası Çan ekibi olarak, bu projeye ön ayak olan Devlet Bahçeli’ye ve projeyi Çan’a getiren MHP Çan İlçe Teşkilatı’na Ülkü Ocak Eğitim Kültür Vafkına teşekkür ederiz.

 

?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????

38230730_1811549208931222_2479895794379915264_n 38239064_1811549062264570_3143864684273205248_n