Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

ÇAN BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİLERİNDE HALK DANSLARI EKİPLERİ SAHNE ALDI.

16 Nisan 2023
201 kez görüntülendi

ÇAN BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİLERİNDE HALK DANSLARI EKİPLERİ SAHNE ALDI.
Reklam

ÇAN BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİLERİNDE HALK DANSLARI EKİPLERİ SAHNE ALDI.
Çan Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinde Kazdağı Halk Oyunları Topluluğu (KAHOT) ve Etili Seramik Türk Halk Dansları Topluluğu Çanlılara geleneksel halk oyunlarından unutulmaz koreografilerini sundular..
15 Nisan 2023 Cumartesi akşamı Çan Belediyesi AMFİ Tiyatroda program 21.30 başladı. Vatandaşlar ile buluşann olan halk oyunları toplulukları birbirinden farklı ve yöresel danslar ile Çanlılara görsel bir şölen sunuldu. .
Başkan Harun Arslan Program sonunda Eğitmen Adem Özkan ve Yardımcı Eğitmen Dilara Söyler , Etili Seramik Üretim Müdürü Nazım Savaş ve Etili Seramik Halk Dansları Hocası Metehan Gözütok hocalara teşekkür etti.                              KAHOT Başkanı Muzaffer Köse ve Metehan Gözütok ekibi Etili Seramik Halk danslar adına çiçek takdim etti. İsmet İnönü Amfi Tiyatroda tüm ekipler ve vatandaşlar çalınan güzel oyunlar eşliğinde topluca eğlendi.
Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan, Bu akşam toprakların sesi ve nefesi ile harmanlanan, özgür ruhumuzun coşkuya dönüşen asil kültürü; halk oyunlarımızla eğlendik.
Bu akşam bu coşkuya bizleri ortak eden Kazdağı Halk Oyunları Topluluğu ve Etili Halk Oyunları Topluluğuna sonsuz teşekkür ediyorum dedi..


FOTO HABER HÜSEYİN BAŞARAN

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık