Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Bodur  Yenice Nevruz köyünde toprağa verildi,

13 Ekim 2022
342 kez görüntülendi

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Bodur  Yenice Nevruz köyünde toprağa verildi,
Reklam

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Bodur  Yenice Nevruz köyünde toprağa verildi,

Hayatını kaybeden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Bodur(88) için, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde  Çarşamba  günü cenaze töreni düzenlenmişti.

Kale Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında hayatını kaybetti. Bodur için Çarşamba günü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde tören düzenlendi. Törende, Süleyman Bodur’un oğulları Hasan Bodur ve Ali Bodur ile yeğeni Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay taziyeleri kabul etti.

Tören sonu  ilçemize getirilen Süleyman Bodurun naaşı  kale grubu çalışanları tarafından karanfiller ile karşılandı. Daha sonra Kaleseramik cami önünde dua yapılarak Kaleseramik cami yanında tabutu tekbir ile  taşınarak beklemeye alındı.

88 yaşında hayatını kaybeden Bodur’un cenazesi  Perşembe günü Kaleseramik cami önünde topluca dua yapıldı, helallik istendi. Ardından defnedilmek üzere Yenice  Nevruz Köyü Mezarlığı Aile Kabristanı’nda  hareket edildi.

Kaleseramik fabrikalarındaki törene, Süleyman Bodur’un oğulları Hasan Bodur ve Ali Bodur ile yeğeni Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay,  Kale Grubu Başkan Yardımcısı Osman Okyay, Çanakkale eski valisi Süleyman Kamçı,   Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Gelibolu  Tarihi alan Başkanı  İsmail Kaşdemir, eski bakanlardan   Faruk Özak, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ,Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ,Kaleseramik üst düzey müdürleri,      çalışanları        STK  başkanları çok sayıda sevenleri katıldı.

Hayatını kaybeden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Bodur(88) için, Yenice Nevruz köyünde Törende, Süleyman Bodur’un oğulları Hasan Bodur ve Ali Bodur ile yeğeni Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay taziyeleri kabul etti.

Köyde ayrıca ,Cenaze töreni  düzenlendi. H.İbrabim Bodur köy evi önünde  yapılan törende, Süleyman Bodur’un oğulları Hasan Bodur ve Ali Bodur ile yeğeni Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay taziyeleri kabul etti. Ardından okunan kuranı kerimlerin ve duanın ardından helallik istendi.

Aile kabristanında okunan kuranı kerimler ve Yenice müftüsü  Metin Güvenilir hocanın yaptığı dua ile

88 yaşında hayatını kaybeden  Süleyman Bodur’un defin işlemi tamamlanmış oldu.

Burası Çan ekibi olarak rahmetli Süleyman Bodur’a rahmet. Sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.

 

FOTO   -HABER-  HÜSEYİN BAŞARAN

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık