Reklam
DOLAR: 32.5 TL
EURO: 34.7 TL

 Maliye memuru  Azim Kaya oğlu Kaan Koray Kaya’yı  evlendirdi

9 Ekim 2022
355 kez görüntülendi

 Maliye memuru  Azim Kaya oğlu Kaan Koray Kaya’yı  evlendirdi
Reklam

Maliye memuru  Azim Kaya oğlu Kaan Koray Kaya’yı  evlendirdi

Uzun yıllar vergi dairesinde çalışan emektar ,   Çan  spor alt yapı teknik direktörü ,     Azim Kaya’nın TRT bünyesinde devlet sanatçılığı yapan keman virtüözü , aynı zamanda müzik öğretmeni Kaan Koray Kaya’yı  Yeliz Yılmaz ile muhteşem bir düğün ile  evlendirdi.

07-10 Cuma günü etili köyünde kına gecesi yapan aileler.

08-10 -2022  Cumartesi günü    Melek Azim Kaya ile Nahide İsmail Yılmaz çiftleri misafirleri kapıda karşılayarak hoş geldiniz dediler, Nazende düğün salonunda mevlidi şerif programı ve yemek ikramı saat 20-00 kadar devam etti.

Saat 20-30 Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan şahitler   ve davetliler  huzurunda    genç    çiftlerin nikahlarını kıydı.   Kaya’nın düğününde   Arya Müzik Tandoğan Tolga’nın  ve  Bursa’dan misafir saz ekibinin çaldığı ,söylediği  şarkılarla eğlenen misafirlerin eğlencesi gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Damat   Taylan Berk Kaya da   kemanı ile resital yaptığı gecede  orkestranın başına geçen      Azim Kaya’nın küçük oğlu Taylan Berk Kaya da orkestranın başına geçerek abisinin düğününde şarkılar söyledi

Burası Çan ekibi olarak    genç çifte mutluluklar diliyoruz.

 

 

FOTO – HABER HÜSEYİN BAŞARAN

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık