Reklam
DOLAR: 32.6 TL
EURO: 34.7 TL

Cumhuriyet Caddesi  esnafından aşure ikramı

18 Ağustos 2022
222 kez görüntülendi

Cumhuriyet Caddesi  esnafından aşure ikramı
Reklam

Cumhuriyet Caddesi  esnafından aşure ikramı

Çan Atatürk Mahallesi  Cumhuriyet Caddesi esnafları bir araya gelerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşurelerden almak isteyen vatandaşların ardı arkası kesilmedi. Aralıksız genç, yaşlı, çocuk her bir vatandaş verilen ikramdan alarak kabul olması temennisinde bulundular.

Muharrem orucunun ardından matem günlerinin bitiminde küskünlerin barıştığı, hoşgörünün ve dayanışmanın hâkim olduğu Aşure gününde birlik ve kardeşlik mesajları veriliyor.

Yaklaşık   bin kişiye aşure dağıttıklarını belirten esnaflar vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Esnaflar adına konuşan ve aşure ikramında bulunan   deneyimci siyasetçi esnaf Ünsal  Dirlik burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Muharrem ayının herkese mübarek olmasını diliyoruz.  Her yıl  yaptığımız  bu organizasyonu bu sene de devam ettirdik. İnşallah bundan sonraki senelerde buradaki esnaf arkadaşlar olarak devam ettireceğiz” dedi.

Programa Ak Parti Çan ilçe teşkilatı Başkan yrd. Sadi Yağlı, AK Parti Kadın kolları başkanı Kadriye Kocaman, MHP İlçe Başkanı Halil Turhan. Çan STK        Başkanları Cumhuriyet caddesi esnafları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık