Reklam
DOLAR: 32.6 TL
EURO: 34.7 TL

AK PARTİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMAK İÇİN MENDERES PARKINDA BULUŞTU.

3 Mayıs 2022
199 kez görüntülendi

AK PARTİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMAK İÇİN MENDERES PARKINDA BULUŞTU.
Reklam

AK PARTİ TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMAK İÇİN MENDERES PARKINDA BULUŞTU.

Çan Ak parti teşkilatı AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan , Biga Belediye Başkanı  Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi  ,Çanakkale Kadın Kolları Başkanı  Özlem Karadayı  , Çan AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Şahin, Terzialan Belediye Başkanı  Tuncay Göymen, il Genel Meclis Üyesi Murat Okan, partililer , çok sayıda muhtar ve bazı STK Başkanlarının   katıldığı bayramlaşma açılış konuşması  Çan AK Parti teşkilat Başkanı Ömer Şahin yaptı ardın, il genel meclisi ve diğer  misafir Belediye başkanlarına sırasıyla kısaca selamlama, bayramlaşma sözü ardından son olarak AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan mikronu aldı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan Tün katılımcılara hoş geldiniz diyerek bayramları kutladı, Hz. Aliye sormuşlar bayram nedir diye günahsız geçen her gün bayramdır , en güzel Ramazan aç bayram kalma değildir yardımlaşma ayıdır. Yirmi yıldır bu kadrolar çalışıyor. Çanakkale özel bir yer çok kıymetli şehitler diyarı  hizmet etmekten şeref duyarız.

Biz diyoruz ki yeni dönemde sosyolojiyi iyi okuyarak adımlar atalım. Yıl 2002 AK Parti kurulduğunda, iktidara geldiğinde Türkiye’nin yüzde 65’i kentlerde yüzde 35’i köylerde yaşıyordu. Yüzde 93’ü kentlerde, yüzde 7’si köylerde yaşıyor. Bu bile dönüşümün, kentleşmenin önemli bir göstergesidir. O yüzden yeni söylemlere, yeni iddialara, yeni hikayeler yazmaya ihtiyacımız var. Sosyolojiyi iyi okuyacağız” dedi.

Menderes parkında     düzenlenen bayramlaşma programında Çanakkale Köprüsü’ne yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi. Turan, “2023 Çanakkale’ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıyor köprüde bizim arabalı vapurda bizim diyerek   geçeceğiz.

“Vapur da bizim, köprü de bizim”

Geçtiğimiz gün Gelibolu ilçesindeki iftar programı dönüşünde feribot ile geçtikleri için eleştirilere de yanıt veren Turan, “Köprüye laf atanlar vizyonu sıfır, aklı eksik olanlar. Çanakkale’de herkesin evinin arsasının değeri artmadı mı? Kat kat arttı  Köprüden de vapurlarda geçilir   diyerek ileriki günlerde Malkara  Savaştepe otoyolu bitince her şey değişsek. Çan çok farklı olacak şeklinde konuştu ardından bayramlaşma için Yenice ilçesine hareket etti.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık