18 Mart Çan Termik Santrali, Şehit Mustafa Kaya’nın isminin yaşatıldığı çeşmenin yenilenmesi için çalışmalara başladı.
2 Eylül 1980 günü Bingöl/Kığı/Adaklı beldesi Jandarma karakol komutanı olarak görevini yaparken 2 yaşındaki oğlu TOLGA ile birlikte bindikleri araç içerisinde TKP_ML teröristler tarafından çapraz ateşe alınması sonucu şehit olan yiğitlerimiz adını caddeye verilen Şehit Astsubay MUSTAFA KAYA baba ata toprakları asmalı köyünde yaşayacak.
Bu konuda açıklama yapan EÜAŞ, (Elektrik Üretim Anonim Şirketi) şirketinde 18 Mart Çan Termik Santralı İşletme Müdürü Uğur Akçal Asmalı köyü girişindeki Şehit Mustafa Kaya Çeşmesi, 18 Mart Çan Termik Santrali tarafından yenilenecek.
18 Mart Çan Termik Santrali, Şehit Mustafa Kaya’nın isminin yaşatıldığı çeşmenin yenilenmesi için çalışmalara başladı.
Şehidin ailesini ziyaret eden 18 Mart Çan Termik Santrali İşletme Müdürü Uğur Akçal, Şehidin abisi Hüseyin Kaya’ya proje hakkında detaylı bilgi verdi. İşletme Müdürü Uğur Akçal projeye en kısa zamanda başlanılacağını ve bitirileceğini söyledi.


