Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

KALESERAMİK EMEKLİ MÜDÜRLERİNDEN ENGİN BODUR YENİCE NEVRUZ KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ.

25 Ekim 2021
892 kez görüntülendi

KALESERAMİK   EMEKLİ MÜDÜRLERİNDEN ENGİN BODUR  YENİCE NEVRUZ KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ.
Reklam

 

Merhum Mustafa Bodur, Merhume Ümmühan Bodur’un torunu, merhum Mehmet Ali Bodur, Mediha Bodur’un oğlu, merhum Nuri Okyay ve Nurten Okyay’ın damadı, Ayşenur Dedeoğlunun kardeşi, Merve ve Mücahit Çevik in babası, Füsun Bodur’un eşi ENGİN BODUR hakkın rahmetine Cuma gününde kalp krizi sonucunda kavuşmuştu..

Cenazesi 24 Ekim Pazar Çan  Demirci Camine getirildi. İkindi namazından sonra Çan Demirci Camiinde herkes tüm Sevenleri oradaydı. Helallik istendi dualar edildi. Cenaze namazı  sonrası omuzlarda cenaze arabasına taşınarak. Ardından Yenice Nevruz köyü Aile kabristanına dualarla toprağa verildi.

Cenaze törenine, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un kardeşi ve Kale Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bodur, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, Kaleseramik Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal, rahmetli Engin Bodur’un ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizde Burası Çan ekibi olarak Bodur ailesinin acısını paylaşıyor, merhum Hacı Engin Bodur’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık