Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Çan Belediyesi Karda Can Dostlarını Unutmadı

18 Ocak 2021
219 kez görüntülendi

Çan Belediyesi Karda Can Dostlarını Unutmadı
Reklam

Çan Belediyesi Karda Can Dostlarını Unutmadı

Çan Belediyesi, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı.

Hafta sonu Çanakkale’de başlayan kar yağışı Çan’da da etkili oldu ve insanlar kadar sokak hayvanlarını olumsuz etkiledi.

Soğuk hava dolayısıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan Çan Belediyesi, sokak hayvanlarının olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için çalışmalarını sıklaştırdı.

Ekipler, şehrin farklı noktalarındaki açık alanlardaki beslenme noktaları ile park ve bahçelere daha önceden yerleştirilen kaplara mama ve yem bıraktı.

Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için gereken tedbirlerin alındığını belirten Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ;

“Dondurucu soğukların yaşandığı bu günlerde başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvanların soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için hepimize büyük görevler düşüyor.  Çan Belediyesi olarak bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Beyaz örtü şehrimize kartpostallık görüntüler sunmaya başlamışken biz de “can dostlarımıza” karınları doysun diye mamalar sunduk.  Bu zor şartlarda bize ihtiyaç duyan dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz.” Dedi.

 

+4
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık