Reklam
DOLAR: 32.2 TL
EURO: 34.9 TL

Duman  Köyünde Keşkek gecesi

30 Ocak 2020
493 kez görüntülendi

Duman  Köyünde Keşkek gecesi
Reklam

Duman  Köyünde Keşkek gecesi

Çan ilçesine bağlı  20 km uzaklıktaki Duman Köyü Muhtarlığı ve Etili Seramik kurucusu İsmail Tülek tarafından organize edilen Keşkek gecesinde civar köylüler ve Çanlılar bir araya geldiler

Programa Çan Belediyesi Başkanı Bülent Öz,  Çan ADD Başkanı Gökay Bulut, CHP Yönetimi, İl Genel Meclisi üyesi Murat Okan, Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin, Çan Esnaf ve Kefaret  Kooperatif Başkanı Davut Tekne, Etili Seramik Kurucusu İsmail Tülek  , Bazı Köy muhtarları ve yakın köylüler katıldılar.

Duman köyünde Keşkek ziyafetinde Buluşma

Bölgemizde düğün, bayramlarda şükür kurbanlarında misafir ağırlamak için yapılan keşkek geleneği Duman köyünde Çarşamba günü tekrar gerçekleşti.

Çoğunlukla başka köylerde ve Çan İlçesinde ikamet eden vatandaşların yoğun olduğu gecede bir araya gelmenin keyfi çıkarılarak özlem giderildi. Yemek ikramının ardından  Duman Köyü Muhtarı  Erol Salman memnuniyetlerini dile getiren misafirlere teşekkür etti.

Tanışma ve kaynaşmaya vesile oluyor

Bu tür etkinlikler köyümüz halkı ile gurbette diğer katılımcılarla , akrabalarımızı bir araya getiriyor. Tanışmaya ve kaynaşmaya vesile oluyor. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen köy halkına ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi

 

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık