Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Oda Başkanları Ankara’dan heybe ile değil katır yüküyle döndüler

20 Ocak 2020
680 kez görüntülendi

Oda Başkanları Ankara’dan heybe ile değil katır yüküyle döndüler
Reklam

Oda Başkanları Ankara’dan heybe ile değil katır yüküyle döndüler
Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün ve Çan Şoförler ile Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemali Ergin, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek 32 kişilik STK heyetinde yer aldılar
. Çanakkale’de bulunan 32 STK başkanının Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceği bilgisi verilmişti. İlçemiz Çan’dan da 2 STK başkanı bu ekipte yer aldı. Başkanlar Görgün ve Ergin odalarına bağlı üyelerle görüşerek bol bol not aldı ve dilek, istek ve önerileri
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan’ın yanı sıra oda başkanları önceki gün Ankara’daydı. Ankara temaslarına Çanakkale Milletvekillerini ziyaret ile başlayan esnaf temsilcilerine sorunların en kısa sürede çözümü için sözler verildi. Esnaf temsilcilerini AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) misafir etti. Yapılan ziyarete, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da katıldı.
Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Geniş katılımla gerçekleşen toplantıda tüm odaların talepleri dinlenirken çözüm yolları da arandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın birçok konuda ilettiği notları Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş dikkatle dinleyerek kendileriyle istişare etti. Esnafımıza sağlanan kredi ve hibelerin arttırılması, kamyoncuların yaşadığı sorunlar ana başlıklar arasında yer aldı. Tüm konular gündemimizde. En kısa sürede çözüme kavuşturulacağını kendilerine ilettik. Ekonominin direği olarak gördüğümüz esnaf kardeşlerimizi büyütmeye, desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Başkanlar 14 Ocak Salı günü Erdoğan ile görüşmesinin ardından 15 Ocak Çarşamba günü tekrar Çan’a döndüler Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Ezine esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Türker ve Çan Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Emin Görgün, Ayrıca Yenice başkanları bu geziye dahil oldular. Bir çok talebimizi Ankara’da ilettik Çan Çanakkale’mize tüm ilçemize olacak istek taleplerimizi ilettik. Açıkçası Ankara’dan heybe ile değil katır yüküyle döndük dediler.

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık