Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Çan Birlik Yönetiminden Mevlidi Şerif ve  Hayır Pilavı

13 Ocak 2020
580 kez görüntülendi

Çan Birlik Yönetiminden Mevlidi Şerif ve  Hayır Pilavı
Reklam

Çan Birlik Yönetiminden Mevlidi Şerif ve  Hayır Pilavı

Çan Terminalinde Çan Birlik Yönetimi  tarafından  mevlidi şerif okutularak hayır pilavı dağıtıldı

Pazartesi günü Çan Birlik yönetimi tarafından yapılan hayır pilavına Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, Çan jandarma komutanı Levent Çalış, Çan CHP İlçe başkanı Harun Arslan , İl Genel Meclis Üyeleri Murat Okan , Ömer  Şahin ,Çan STK Başkanları  ,  vatandaş  ve diğer  ilçe pazarcıları ve köylerden  yoğun katılımın olduğu gözlendi.

Çan  kültürlerinin adeta birer simgesi olarak günümüze kadar gelen pilav etkinliklerine yoğun ilgi gözlerden kaçmıyor. Pilav etkinliklerinin gelecek nesillere kültür mirasımızı aktarabilmek adına yerel kültürün bir parçası olarak kaynaşma ve tanışma bereketi olarak simgelendiği hayır pilavında kurulan pazar ile vatandaşlar alışveriş yapma imkânı da buldular.

Çan Birlik Başkanı Mesut Ergin  yeni bir yönetim oluşturduk ,Yapılan dualarda birlik beraberlik mesajlarının yanında işin hayır yönüne de vurgulamak istedik. Pilav hayrımıza katılan misafirler uzun zamandır görmedikleri, dostları ile kaynaşarak, Çan Terminalinde sohbet etmenin keyfini yaşadılar şeklinde konuşarak, bu geleneği devam ettirmek istiyoruz, uzaktan yakından hayır pilavımıza katılan herkese teşekkür ediyorum, dedi.

YENİ ÇAN BİRLİK YÖNETİMİ

BAŞKAN MESUT ERGİN

SAYMAN  İSMAİL ÖZKAN

BAŞKAN YARDIMCISI FERDİ DALKIZ

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık