Reklam
DOLAR: 32.2 TL
EURO: 34.9 TL

Çan’da Amatör Spor Haftası başladı

10 Ekim 2019
273 kez görüntülendi

Çan’da Amatör Spor Haftası başladı
Reklam

Çan’da Amatör Spor Haftası başladı
Çan’da Amatör Spor Haftası kapsamında Çan İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen kortej yürüyüşü saat 17-00 başladı.
Çan’daki spor kulüpleri ve sporcuların tamamının katıldığı Atatürk şehir meydanından başlayan yürüyüşe vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
Kortej yürüyüşü bugün Atatürk Şehir Meydanı’nda başladı. Çan Hacı İbrahim Bodur Stadyumu’na doğru gerçekleşen yürüyüşte protokol üyeleri ve Çan’daki sporcular ve spor kulüpleri Çan sokaklarında yürüyerek vatandaşları selamladı.
Yürüyüşe Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, ilçe Jandarma Komutanı Teğmen Levent çalış AK Parti Çan İlçe Başkanı Orhan Arslan, CHP Çan İlçe Başkanı Atilla Erbil, MHP Çan İlçe Yönetimi, Çan İlçe Spor Müdürü Erhan Gerçek, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, okul müdürleri, daire amirleri, Çan STK Başkanları, AK Parti Çan İl Genel Meclis Üyesi Murat Okan, bazı belediye meclis üyeleri ile Yeni Çanspor Başkanı Kemal Yüksel, teknik direktör Ahmet Hacıhamzaoğlu ve oyuncular, Kale 1957 SK altyapı oyuncuları, taekwondo kulübü oyuncuları, okulların spor faaliyetlerine katılan sporcu öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
SONUÇ MU
Katılım güzel sporcu çok, fakat Çanda tek H. İbrahim Bodur stadyumu ve tek Halil İbrahim Eriç kapalı spor salonu var ,voleybolcu mu çalışacak güreşçi mi, okçuluk mu tekvandomu inşallah yetkililer bu spor alanlarını ve sporcuları görmüşlerdir. Biz söyleyelim dedik, belki kafalarının bir tarafına takılır bizde teşekkür ederiz.

 

 

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık