Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

YENİCE SÜT ÜRÜNLERİ ÇAN ŞUBESİ AÇILDI.

30 Eylül 2019
1.321 kez görüntülendi

YENİCE SÜT ÜRÜNLERİ ÇAN ŞUBESİ AÇILDI.
Reklam

YENİCE SÜT ÜRÜNLERİ ÇAN ŞUBESİ AÇILDI.

Çan  yeni ve seçkin bir mekan daha kazandı. Yenicenin’ in seçkin markaları ile üretilmiş süt mamullerinin satışının yapıldığı Yenice Süt Ürünleri Şubesi 30 Eylül günü  açıldı.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Çanda buna paralel olarak biri birinden seçkin mekanlar da hizmete giriyor. bunların en yenisi de yenice süt ürünleri satış şubesi oldu.

Halkın temel tüketim mallarının bulunduğu, çok seçkin ve güzel bir mekanı Çan’a kazandırdığı için yenice süt ürünleri ve çalışanlarımı kutlayan Çan Belediyesi başkan vekili Nursevim Gürel   Açılışa Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ,Gıda Tarım ve Hayvancılık  Müdürü  Belma Türe, Çan STK Başkanları    mandıra sahipleri Recai Karadeniz ve Mithat Kocabaş  ile Çan şubesi işletmecisi Kürşat Solak  ev sahipliğinde  yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.  Program    açılış duasını Çan Müftüsü Mustafa Korkmaz hayırlı uğurlu olması  ve bol kazançlar dilekleri ile sona erdi. iş yeri açılışı yapıldı.

açılışa katılan misafirlere, pilav  ve yoğurt  peynir  ikram edildi.

‘TARZIMIZ VE TADIMIZA HAYRAN KALACAKSINIZ’ YENİCE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİCİ FİRMA ÜRETİMDEN HALKA

Tarzımız ve tadımıza hayran kalacaksınız’ sloganı ile işyerini açan  şube müdürü Kürşat  Solak , “insanlar iyi ve kaliteli ürünlere layıktır” düşüncesiyle, bölgemizin  en seçkin markalarını tezgahında tüketicileri sunuyor. tüketicilere şarküterinizde neler sunuyorsunuz sorumuza Kürşat Solak şu yanıtı veriyor; “başta Yenice süt ürünleri ağırlıklı olmak üzere biri birinden kaliteli ürünler sunuyoruz Tezgahımızda tüketicilere. bunlardan bazılarını sayacak olursak; afyon sucukları, bal, ülkemizin en kaliteli ve ödüllü zeytinyağları, salça çeşitleri çeşitleri ,diyerek, çok sayıda yöresel Yenice  süt ürünleri Çan şubesinde  mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

 

ADRES. YENİCE SÜT ÜRÜNLERİ ÇAN ŞUBESİ 

İŞ BANKASI YANI ÇAN . ÇANAKKALE

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık