ÇAN GİDİYOR YAYA BİGA GİDİYOR UZAYA

Haber sitelerini gezer iken Biga Kent Konseyinde Metin Tatlı’nın ekibi iş başına geldi okudum.. Haberin içeriğine girince anladım ki  Türkiye Avrupa arası gibi bizim Biga ile aramız ciddi her yönden açılmış.

BU NE DEDİM HABERE KENT KONSEYİ NE BÖYLE BİR ŞİRKET Mİ VAR DEDİM.

Evet varmış  varmış sayın Çanlılar. Hem de Biga’da kimse kızmasın adamlar  kültürde, sanatta, sporda eğlencede bizden çok ilerdeler.

Ve sanayilerimde hızlandı nüfusları son gördüm yanılmıyorsam 53 000 bin  Çan 30 000  kokuyoruz tabelayı değiştirmeye acaba aşağımı düştük.

Bigalılar  Kent konseylerinde genel kurullarını yapmışlar hem de iki aday ile  Biga Belediye Başkanları Bülent Erdoğan gelmiş buraya hepimiz Biga için toplandık burada oluşacak bir yönetim iyi şeyler yapacak diyor. Bende Çanda Kent konseyini toplayacak bir yönetici kaymakam ve ya belediye başkanı arıyorum. Dr Abdurrahman Kuzu bu konseyi hiç topladığını   görmedim.

Bazı toplantılarda ben Mahalle konseyleri kuracağım dedim yanımda adam göremedim. “Biz burayı Çanı çok seviyoruz. Belediyemizin yapacağı işler var, KENT KONSEYİNİ yapacağı  ayrı işler var, diyor.

Saygılar sunuyorum. Hüseyin Başaran