Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

2.KOROLAR ŞENLİĞİ MUHTEŞEM OLDU

13 Haziran 2019
463 kez görüntülendi

2.KOROLAR ŞENLİĞİ MUHTEŞEM OLDU
Reklam

 

  1. KOROLAR ŞENLİĞİ MUHTEŞEM OLDU.

Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, Çan kaymakamlığı ve Çan Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle gerçekleştirilen 2. Korolar Şenliği, 12 Haziran Çarşamba günü saat 21.00’da Termal Park Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.

Programa, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal,, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe jandarma bölük komutanı  Yüzbaşı Mete Cengiz Yavuz , il genel meclis üyesi Murat Okan, Çan İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Belma Türe,  STK Başkanları, okul öğretmenleri ve öğrenciler ve çok sayıda Çan halkı katıldı.

Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan yaptığı konuşmada; “ Çan için tarihi  bir güzel akşam oldu   hepsini tek tek kutluyorum   kıymetli öğrenci ve öğrenmenler teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum dedi.

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal güzel bir akşamı yaşıyoruz.  Tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik ediyorum Bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum,. ,güzel eserler seslendirdiler, siz değerli hemşerilerime geldiğiniz teşekkür iyi geceler diliyorum şeklinde konuştu.

Ardından Çan Belediye Başkanı Bülent Öz yaptığı konuşmada;  geçlerimiz değerli sanatçılarımız çok özel gece yaşattılar. şehirlerde müzik çalınıyorsa güzeldir Çanda çalınıyor tüm öğrenci  velilerimize öğretmenlerimize Milli Eğim müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız gençler dedi.

Program sonunda şenliğe katılan okulların koro şeflerine plaketleri verildi.

 

 

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık