Reklam
DOLAR: 32.5 TL
EURO: 34.7 TL

Çan panayırın götürdükleri meydana çıktı.PANAYIR PARA YİR

12 Mart 2019
992 kez görüntülendi

Çan panayırın götürdükleri meydana çıktı.PANAYIR PARA YİR
Reklam

Çan panayırın götürdükleri meydana çıktı.

Ekonomik anlamda zorlu bir süreçten geçiyoruz. Türkiye benzer sıkıntıları defalarca yaşadı. Bunların da üstesinden geleceğimize inancım tamdır. Zaten birçok kişi de ekonomiyi hareketlendirmek için girişimlerde bulunuyor.  Haziran ve Eylül Panayırlarına katılımcıların yüzde 90’ı dışarıdan geliyor, bir kısım esnaf da il dışından geliyor, veya  Çanlı esnaf oluyor.

Çan Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Çan’da ilk defa 8-10 Mart gerçekleştirilecek Esnaf İndirimli Alışveriş Günleri düzenlenen kortej yürüyüşünün ardından başladı.

Çan Belediyesi, ilçe ekonomisini hareketlendirmek adına Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 8-10 Mart tarihlerinde Çan’da Esnaf İndirimli Alışveriş Günleri’nin yapılması talebine olumlu yanıt vermişti.

Hacı İbrahim Bodur Caddesi, Mesut Hulki Önür Caddesi ve Bülent Ecevit Caddesi üzerinde gerçekleşen 3 gün  3 gece devam eden etkinliklerde vatandaşlar fuar havasında eğlendi esnaf memnun vatandaş memnun

Vatandaşın cebindeki üç kuruşa göz diken panayır  fırsatçılarına   gereken ders vakti geldikçe veriliyor.biz yerli esnafın yanındayız AVM bile hayır demesini biliriz.

Dedim ya hani ekonomiyi canlandırmak için girişimler oluyor diye. Ben bu girişimlere küçük-büyük gözüyle bakmıyorum. Kim ne yapıyorsa faydası olacaktır. PANAYIRA SON-ESNAF GÜNLERİ VEYA FUAR FESTİVALE EVET diyorum.

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık