Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Öğrencileri Tebrik Etti

22 Aralık 2018
694 kez görüntülendi

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Öğrencileri Tebrik Etti
Reklam

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Öğrencileri Tebrik Etti

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Seda Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında Çan’a büyük başarı getiren öğrencileri tebrik ederek makamında hediye takdiminde bulundu.

Çan Kaymakamı Gürdal, öğrencileri çalıştıran Şehit Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zekiye Arı ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sait Ahmet Göç’e teşekkür ederek makamında ağırladı.

Şehit Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Zümre Çelik Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında il 3.sü oldu. Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında; Çan Şehit Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Aydemir il birincisi, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında; Çan Şehit Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Halit Avcı da il birincisi olarak öğretmenlerini ve Çan’ı gururlandırdı.

Şehit Emin Aydın İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zekiye Arı ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sait Ahmet Göç, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a makamında ağırladığı için teşekkürlerini iletti.

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık