Reklam
DOLAR: 32.2 TL
EURO: 34.9 TL

Çan halkı bir mutlu günde daha gençleri yalnız bırakmadı.

21 Aralık 2018
1.289 kez görüntülendi

Çan halkı bir mutlu günde daha gençleri yalnız bırakmadı.
Reklam

Çan halkı bir mutlu günde daha gençleri yalnız bırakmadı.

Uğurlu ailesinin biricik oğulları Eray Uğurlu Tansu Kaya ile hayatını birleştirdi.

Çan Belediye meclis salonu nikahta tarihi bir günlerini yaşadı. Çan belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu beyin kıydığı nikahını şahitliklerini Kaleseramik Muhasebe ve İnsan Kaynakları Müdürü Nedim Ceylanın eşi Hülya Ceylan ve Çan Belediyesi temizlik işleri Müdürü Sedat Çalışkan yaptı. Nikah defterini belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu Tansu hanıma verdi. Damada ise Türk bayrağı ve kuranı kerim hediye etti.

Başta nikah törenine Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu , Çan CHP Belediye Başkan Adayı Bülent Öz, Çan AK Parti ilçe başkanı Murat Okan, Kadın Kolları başkanı Birsen Dirlik,Çan esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Emin GörgünÇan Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Cemali Ergin ÇŞYD Başkanı Tuncay Pulluk Boduroğlu Turizm taşımacılık Sedat Boduroğlu Kütahyalılar taşımacılık Ahmet Benli ,Çanakkale İl Genel meclis üyelerimiz ve Ak parti gençlik kolları  Başkanı  Deniz Yılmaz, Çan Esnaf Kefalet kooperatif Başkanı Davut Tekne

ve Belediye müdürlerimiz Sedat Çalışkan Nurullah Sert Erdinç Koç ,Adem Kurt ve çok sayıda hısım akraba ve Çan halkı katıldı.

Program hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Uğurlu ailesi Misafirlerimize aramıza katılan Tüm Eş ve dostlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz iyiki varsınız dediler.

Burası Çan Ekibi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

MUTLULUKLAR GENÇLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

 

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık