Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Çan Belediyesi Şehri Işıklandırmaya Devam Ediyor

31 Ekim 2018
668 kez görüntülendi

Çan Belediyesi Şehri Işıklandırmaya Devam Ediyor
Reklam

Çan Belediyesi Şehri Işıklandırmaya Devam Ediyor

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun, “Belediyecilik Gönül İşidir” sloganıyla büyük bir değişim hareketi başlattığı Çan’da yeni projeler arka arkaya hizmete geçiyor. Bu kapsamda Çan-Çanakkale Yolu üzerinde bulunan araç köprüsü ışıklandırılarak modern bir görünüm kazandırıldı.

Çan’da başlayan büyük alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçenin önemli noktalarında da hummalı çalışmalar devam ediyor. Şehir içindeki trafoların modern desenlerle boyanması devam ederken, yeni bir çalışma da Çan-Çanakkale yolu üzerinde bulunan araç köprüsünde gerçekleştirildi.

Çan’ın en işlek bölgelerinden bir tanesi olan köprü üzerinde bulunan elektrik direkleri led ışıklarla süslenerek vatandaşlara görsel bir şölen sunacak.

Led Işıklandırmalar Çan’a Prestij Kazandıracak

Çan’da değişimin ve yenilenmenin her geçen gün arttığını belirten Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu:“ Söz verdiğimiz hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.

Başkan Kuzu, Çan’da altyapı çalışmalarının sona erdiği caddelerde yolların ve kaldırım düzenlenmesinin ardından son olarak ışıklandırmaların yapıldığını dile getirerek:“ İlk etapta Prestij Caddesi adını verdiğimiz Mesut Hulki Önür Caddesi’ni ışıklandırmamız vatandaşlarımızca beğenildi ve İstiklal Caddesi gibi oldu yorumunu aldı. İkinci etap olarak Çanımızı ikiye bölen Kocabaş Çayı üzerindeki köprümüzde ışıklandırma yaparak köprüye İstanbul Boğazındaki 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü gibi bir görünüm kazandırmak istedik. Alt yapı yol ve kaldırım çalışmalarımızın devam ettiği diğer caddelerimizi de ışıklandırarak Çanımıza prestij kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Led ışıklar ile köprünün güzel bir görünüm kazandığını dile getiren Başkan Kuzu, köprünün ışıklandırılmasının ardından olumlu yönde tepkilerin geldiğini belirterek:“ Vatandaşlarımız köprünün ışıklandırılmasından oldukça memnun kaldığını dile getirdi. Vatandaşlarımızın olumlu yada olumsuz her türlü teklif ve önerilerine açık olduğumuzun bilinmesini isteriz. Çanımız için biz elimizi taşın altına koyduk ve Çanımız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

29 Ekim’e özel ışıklandırma

Öte yandan led ışıklarla görsel bir güzellik kazanan köprüde Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 95 nci yıl dönümü nedeniyle özel ışıklandırma yapıldı. Kırmızı beyaz renklerle ışıklandırılan köprüden geçen vatandaşlar böyle anlamlı bir günde köprünün kırmızı beyaz ışıklandırılmasını memnuniyetle karşıladılar.

 

DCIM100MEDIADJI_0217.JPG

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

DCIM100MEDIADJI_0155.JPG

DCIM100MEDIADJI_0209.JPG

DCIM100MEDIADJI_0218.JPG

DCIM100MEDIADJI_0220.JPG

DCIM100MEDIADJI_0227.JPG

????????????????????????????????????

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık