Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Osman Efendi Mahallesinde Değişim Şart Oldu

27 Temmuz 2018
1.895 kez görüntülendi

Osman Efendi Mahallesinde Değişim Şart Oldu
Reklam

Osman Efendi Mahallesinde Değişim Şart Oldu.

Muhtarlık oturma yan gel yatma yeri değildir. Mahallede garibanlara, yoksullara, dullara, yetimlere ve çaresiz insanlara yardım ve mahallesine hizmet etmek için göreve talibim.

Hüseyin Başaran olarak , “Tertemiz sokaklar,  daha çok çocuk oyun parkı, eğitim gören öğrencilerimize destek için daha çok gizli hayır sever sponsor bularak, Osman efendi mahallesi muhtar adayı olarak halkımızın karşısına ekibimizle  çıkacağız.

Muhtarlık görevi benim gözümde asil bir görevdir onun için şayet 2018 Mart ayında yapılacak seçimlerde Osman efendi mahallesi muhtarlığını kazanırsam muhtarlık için gelen aylık paramı bir bölümünü camimiz doğalgaz,  bahar ayında köy hayır geziler için ve çaresiz insanlara harcayacağım.. Mahallemizde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yeni yardımlar bulacağım. Osman efendi mahallesi herkesin kardeş olarak yaşayacağı güvenlik ortamını sağlayacağım. Para için değil hizmet için mahallemin seçimlerde desteğini bekliyorum oluşturduğum güzel kadroyla mahallemize hizmet etmek için göreve talibiz. Bize seçimlerde destek verecek olan Osman efendi sakinlerine şimdiden teşekkür ediyorum.

Osman efendi mahallesi muhtar adayı

1656114_10152227975259061_1252278130_n

Hüseyin Başaran

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık