HACI SERVET’İN ZİYARETÇLERİ İLE MENDERES PARKI’NDA BULUŞTU
Çan’ın sevilen ve herkesin yakından tanıdığı ayakkabıcı esnafı, “Hacı Servet” olarak bilinen Servet Yücel, Menderes Parkı’nda dostları ve ziyaretçileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
Gün boyunca parkta gerçekleşen buluşmaya, Çan eski CHP İlçe Başkanı ve Kepez Çanlılar Derneği Başkanı İmadettin Meriç, Çan eski Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Çetin ile çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.
Samimi sohbetlerin yapıldığı buluşmada çaylar ve kahveler eşliğinde Çan’ın geçmişi, bugünü ve geleceği konuşuldu. Katılımcılar, “Çan için neler yapabiliriz?” düşüncesi etrafında fikir alışverişinde bulundu.
Sıcak ve dostane bir ortamda geçen program, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Misafirlerine teşekkür eden Hacı Servet Yücel, “Sizlerle sohbet etmek çok güzel. Yine beklerim. Ben her zaman Menderes Parkı’nda, aynı yerdeyim.” diyerek tüm dostlarına davette bulundu.

