Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Çan Ak Parti Teşkilatı Bülent Turan’sız Bayramlaştı

6 Temmuz 2016
1.855 kez görüntülendi

Çan Ak Parti  Teşkilatı Bülent Turan’sız Bayramlaştı
Reklam

Çan Ak Parti  Teşkilatı Bülent Turan’sız Bayramlaştı

Ak Parti   her yıl olduğu gibi bu yılda bayramlaşma merasimini Menderes Parkında gerçekleştirdi. Çanakkale birinci sıra millet vekili Bülent Turan Çan’a bu bayram bayramlaşmaya gelemedi, milletvekilli olarak Ayhan Gider vardı

Programa Milletvekili Ayhan Gider, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Ak Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, Ak Parti Çan Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Kopuk , Ak Parti Çan Kadın Kolları Başkanı Birsen Dirlik, Ak parti il genel meclis üyeleri Terzialan Belde Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Terzialan Belde Başkanı Cihan Koşar, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ile parti üyeleri çok sayıda köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı ..

Milletvekili Ayhan Gider’e parti ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi çoğu kişi anı fotoğrafı çektirdi

Programda Ak Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan’ın konuşmasında sayın milletvekilim, değerli belediye başkanlarım, gençlik kolları, kadın kolları  başkanlarım, parti yöneticilerim, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy başkanları mahalle ve köy muhtarları sivil toplum kuruluşları değerli temsilcileri güzide basın temsilcileri ve çok sevgili Ak gönül dostlarımız bayramlaşmamıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz, öncelikle bayramlaşmamızda bizleri yalnız bırakmayan milletvekilimiz  Sayın Ayhan Gider ve il yönetimine çok teşekkür ediyorum.

Hamt olsun ki başı rahmet ortası Mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayını İdrak ederek hep  ve bayrama ulaştık. Ramazan ayı boyunca tüm davet ve sofralara icabet ederek konuk olduk. garibanlara elimizi uzattık.2009 yılından beri  bir başka olur Çan’da ramazanlar demişti hamt olsun ki başkanımız  Abdurrahman Kuzu Ramazan etkinleri devam etti ,gerek  şehir meydanında  kuranı kerim okunması semazenler, mehteran, çocuk şenlikleri  konferans  toplu teravih namazı ile  etkinlikleri devam etti, şehrimizin atmosferi değişti bu konuda Belediye başkanımıza emeği geçen belediye  personeline teşekkür ediyorum.

Bu güzelliklerin yanında son günlerde yapılan terör olayları durmadı. ebediyete intikal etmiş olan güvenlik güçlerine vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Konuşmama son verirken katılımlınızdan dolayı  hepinize teşekkür ediyor rabbim hepimize sağlıkla mutlulukla  nice bayramlar erdirsin diyor saygılar sunuyorum dedi.

Çan Belediye Dr. başkanı Abdurrahman Kuzu  Sayın milletvekilim. çok kıymetli muhtarlarımız, il genel meclis üyelerimiz, çok kıymetli beyefendiler, hanımefendiler, sevgili Ak partililikler öncelikle hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Partimizin tertip etmiş olduğu bayramlaşma programına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. tabi az önce ilçe başkanı vurguladı Ramazanın bizi ruh dünyamızda karşılığı budur başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluştur inşallah rabbim bizi bizim bayrama kurtulmuş olarak ulaştırmıştır inşallah. Bir ay güzel Ramazan ayını çok güzel geçirdik etkinlikler vardı her akşam iftarı değişlik yerde sokakta mahallelerde geçirdik vatandaşlarla buluştuk. bolluk bereket içinde geçirdik.

Ülkemizde yapılananlar bizi üzdü doğuda, güneydoğuda en sonunda İstanbul’a yapılan  patlamalar bizleri çok üzdü ,kahır olduk,  inşallah rabbim bir daha onlara fırsat vermesin

Doğuda ,güneydoğuda şehit olan polis güvelik güçlerimize askerimize şehit olanlarına rahmet eylesin yardımcıları olsun  fakat bunun güzel olan işler var fakat bunlar birilerin hoşuna gitmiyor .  Dünyada hatta  güzel işler olunca ama birileri Türkiye’de ama berileri boş durmuyor,  en kutsal yerimiz Medine’de bile bomba patlatıyor, ama biz Çan ,Çanakkale  olarak güzel birlik, beraber olarak olacağız, güzel şeyler olmaya başlayınca  , Çan Çanakkale için olan uzun şey söylememeğim vekilimiz bunları anlatacak, Başbakanın bayram öncesi  esnaflara verdiği çeşitli müjdeler var, Çanakkale’ye  verdiği müjdeler var  bayram öncesi Çanakkale’ye ,özellikle has  verdiği müjdeler var,   Çan’da her şey iyi gidiyor Çan’da teşkilata baktığımızdadır güzel şeyler oluyor, vekillerimizden bir şey istediğimizde hep yanımızdalar siz dik duruşunuz bize sahip çıktığınız sürece  güzel işler olacak misafirimiz  vekilimiz sizlere hitap edecek     ben nu anlamda yalnız bırakmadığınız  her birinize çok teşekkür ediyor bayramınızı kutluyor saygılar sunuyorum dedi.

Milletvekili Ayhan Gider yaptığı konuşmada. değerli partililer sizlerle burada bulunmaktan çok mutluluk duyuyorum Çan da bizim ailece bağımız var çünkü burada bulunan insanlarla her fırsatta konuştuk, gençlerimiz var, başkanlarımız yeni eski başkanlarımız her kez burada diğer partililer bunu son kazananlarla yapıyor. bir öncekilerle kavgalılar bu koltuklar bizim talebimiz değil Bizim Gazalinin  sözü var insanı değeri Allah katında değeri istediği kadar  yani koltuk isteği değeri koltuk kadar, oysa   Ak parti ailesinin Allahtan istediği  var bu millete hizmet etmek  bizler aynı salonda toplanıp  neler oldu konuşa bilebiliyoruz, altı aylık süreçte neler oldu ,iki hükümet değişti hiç kriz çıkmadı  önceden Cumhur başkanı  kitap attı kriz çıktı neler oldu ,bizde başbakan değişti kriz yok 14 yılda sağlam temeller atıldı, bu temeller sağlam atıldı. CHP ne yaptı Atatürk resmini kim  hangi vekil  kaldırdığı diye uğraşıyor.

Bu Türkiye’nin terörü değil, çözüm sürecinden vaz geçmedik silahsa silahla ,kitapsa kitapla konuşulur  çözüm sürecinde silah yok demedik bu uluslar orası terör Fransa İngiltere bakın, Medine yüzde 99 bu taşeronlar yapıyor. Ak parti olarak bunun önünü alacak .

Artık Menderes parkı ,Atatürk parkını konuşmuyoruz, Çanakkale 18 Mart temel atacak dünyanın en büyük köprüsü Avrupa’yı ,Asya’ya  bağlayacak onun için çok önemli bu köprü, Çan’ın kaderini de değişecek, Çan depolar antrepolar olacak lojistik değeri artacak ,Çan için artık Çan devlet Hastanesi , Fen lisesi demeyeceğiz olacak.

Bizim hayat belli Rusya ilişkilerinde değinerek kavga eden adamla barışılır, bayram konuşmasında  çok siyaset   yapmayalım bizim ilkelerimiz bellidir biz barıştan yanayız, Bülent Turan beyde gelecekti, iki seçim geçirdik başka programda inşallah bir defaki bayram  çok selamları var bu duygu ve düşüncelerle hepimizi  saygı ve sevgi ile selamlıyorum hepiniz sağ olun var olun dedi.

0 1 3 4 5 6

7 8 9 10 11121314

 

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık