Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

AK Parti Çan Teşkilatından Çanakkale Çıkartması!

30 Haziran 2016
1.825 kez görüntülendi

AK Parti Çan Teşkilatından Çanakkale Çıkartması!
Reklam

AK Parti Çan Teşkilatından Çanakkale Çıkartması!

GESTAŞ’ın gezi teknesinde düzenlenen iftar yemeğine geçmişten bugüne kadar görev alan ak partinin tüm ilçelerdeki Gençlik Kolları Başkanları, İl Gençlik Kolları Yönetimi, İlçelerin Gençlik Kolları Teşkilatları ile çok sayıda davetli katıldı. AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı olarak düzenlenen vefa iftarına katılan herkese teşekkür eden AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Mefail Ceyhan ve geçmiş başkanlar kısa demeçler verdi.

Vefa iftarına, Ak Parti Çan Gençlik Kolları Teşkilatından yüksek bir katılım olduğu gözlendi. Ak Parti Çan Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Kopuk beraberindeki 40 dan fazla Çanlı genç Ak Partili ile birlikte katıldı. Programa için Çandan yola çıkarak Çanakkale’ye gelen Çan Gençlik Kolları ekibi Çanakkale İskelesinden GESTAŞ gezi teknesine geçerek iftar programı ve boğaz turu için yerlerini aldı. Gençlerin Çan’dan Çanakkale’ye ulaşım ihtiyacını ise Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu destekledi. Çanlı gençlere otobüs tedarik eden Kuzu geleceğin mimarı olan gençlere verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

Saat 19.30 sularında iskeleden ayrılan tekne Gelibolu Yarımadası kıyılarını takip ederek Şehitler Abidesinin önlerine geldi. Bu sırada akşam ezanının okunmasıyla oruçlar açıldı. İftarın ardından Anadolu yakası kıyılarını takip ederek Çanakkale İskelesine ulaşan gezi teknesinde dinleyenleri yer yer coşturan yer yer de duygulandıran anlatımıyla bir de rehber eşlik etti.

Programa katılanların memnuniyeti yüzlerden okundu. Vefa iftarı ve boğaz turu programının ardından ilçe teşkilatları ilçelerine dönüşe geçti. Ak Parti Çan Gençlik Kollarından Çanlı gençler de Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’nun tahsis ettiği otobüs ile Çan’a gitmek için yola çıktı.

DSC_0131-1 DSC_0134-2 DSC_0163-2 DSC_0167-2 DSC_0185-2

DSC_0215 DSC_0234-1 DSC_0245-3 DSC_0256-1

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık