İLÇEMİZDE CHP’DEN ve A.D.D DERNEĞİNDEN ALTERNATİF ÇELENK SUNMA TÖRENİ
Cumhuriyet Halk Partisi Çan İlçe Örgütü, Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla Atatürkçü Düşünce Derneği ile beraber alternatif bir tören düzenledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çan İlçe Başkanlığı ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çan Şubesi tarafından alternatif çelenk sunma törenine katılım yüksek oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çan İlçe Başkanlığı ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çan Şubesi tarafından alternatif çelenk sunma töreni 28 Ekim saat 14.00 yapıldı
Törende CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan ve ADD Çan Şube Başkanı Gökay Bulut birer konuşma yaparken, CHP ve ADD çelenkleri Atatürk huzuruna sunuldu.
Daha sonra ise CHP, tüm örgütü ile bir araya gelerek birlik beraberlik vurgusu yaptı.
Alternatif çelenk sunma törenine, Çan Belediye Başkan vekili Harun Arslan, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gökay Bulut ve CHP Çan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, ve vatandaşlar katıldı.
Program hatıra fotoğrafıyla sona erdi.