Gökhan Mercan Ağa İle Ağalar Danışmanı Nadir Akı İle Ekibi İftarda Buluştular
Çan Belediyesi Yağlı Güreşleri Ağası Gökhan Mercan’dan İlk Adım İftar Yemeği İle Başladı
Geleneksel Çan Belediyesi Yağlı pehlivan güreşlerinde güreş ağası seçilen Mercanlar şirket sahibi Gökhan Mercan bir iftar yemeği verdi
Yağlı güreş ağaları danışmanı Nadir Akı ve güreş ekibi yardımcıları iftar yemeğinde hazır bulundular.
Çekiçler altı Biyer mangal restorandaki iftar yemeğinin ardından Gökhan Mercan ağa ve Danışman Nadir Akı ile Çan Belediyesi Yağlı pehlivan güreşlerini en güzel nasıl yapabiliriz gelen misafirleri nasıl en güzel şekilde ağırlayabiliriz diyerek ince ince tüm detayları konuşarak özlemle 10 Temmuz’da yapılacak güreşleri beklemeye başladılar.
Bu bir gelenektir, Ata sporumuz güreşte, güreş ağalığı için aday olmasının güreşlere renk kattığını tüm güreşlere gitmeye çalıştığını belirten genç ağa Gökhan Mercan bu sene gelecek yıl yapılacak Çan Belediyesi yağlı güreşlerinde de farklılıklar görmek istediğini söyleyerek ”Bundan sonra yine ağa olmak isterim” dedi.








