Emekli Öğretmen H. İbrahim Eren annesi Rahime Eren İçin Mevlidi Şerif Okuttu.
Çan Çomaklı köylü ilçemiz tanımış simalarından din dersi ,ahlak kültür öğretmeni H. İbrahim Eren ahrete giden annesi Rahime Eren için mevlidi şerif okuttu.
12 sene önce ahirete giden Rahime Eren için Perşembe günü öğle namazından önce İstiklal Mahallesi Fatih caminde bir program düzenlerdi.
Çanın değerli hocaları Burhan Biçim , Nurettin Taş, Nizamettin Harbili ,Mehmet Kaya, Ali Yavaş hocalar önce Kurani Kerim Tilaveti yapıp ,ilahiler okuyarak manevi duygu verdiler.
Rahime Eren ,Eren ailesi tüm ölmüşlerimiz son duayı Ramazan ayının bolluk ve bereketli geçmesi nice bayramlara erişmek için Çan Müftüsü Mustafa Korkmaz yaptırdı.
Öğle namazı namazı sonrası katılımcılara , pilav, ayran ve tatlı ikram edilerek program Nurettin Taş hocanın sofra duasıyla son buldu.
Burası Çan ekibi olarak Rahime Eren teyzemizin, büyüklerin mekanları cennet olsun diyor, hayırlarını yüce Allahtan kabullerini niyaz ediyoruz.
https://youtu.be/rRALK-dJywc
https://youtu.be/ysJzDb246Ns
https://youtu.be/jmXY_iumzUM





FOTO HABER HÜSEYİN BAŞARAN
