CHP’de devir teslim töreni .İsmail Hakkı Sezgin başkan uğurlandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Çan İlçe Örgütü’nde geçen hafta yapılan kongre ile göreve gelen İlhan Demiral başkanlık görevini önceki başkan İsmail Hakkı Sezgin’den devir aldı.
Devir teslim törenine Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan, Çan Belediyesi CHP meclis üyeleri de katılırken devir teslim töreninde CHP Çan İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Nurşen Akar’ın vefatı dolayısıyla çok duygusal anlar yaşandı.
Yeni başkan Demiral, eski başkan Sezgin’e emekleri dolayısıyla teşekkür edip çiçek ve seramik takdiminde bulunurken Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan da Başkan Sezgin’e “Bir fincanın 40 yıl hatırı” dolayısıyla kahve fincanı hediye etti.
Başkan İlhan Demiral yaptığı açıklamada Bugün gerçekleştirdiğimiz görev tesliminde bugüne kadar bizlere desteğini esirgemeyen ve bundan sonraki süreçte de esirgemeyeceğini belirten Sayın İsmail Hakkı Sezgin başkanıma teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar ve mutluluklar dilerim. Bayrağı bize teslim etti. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım en iyi şekilde görevimizi yapacağız. Bizleri yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkan vekilimiz Harun Arslan’a, Belediye meclis üyelerimize, ilçe yönetimime ve partili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum dedi.