Çan’da 15 Temmuz Öncesi Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna Anlamlı Buluşma
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çan’da anlamlı bir kahvaltı programı düzenlendi.
Çan Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen programa şehit yakınları, Kıbrıs gazileri ve ailelerinin yanı sıra Çan Yeni Kaymakamı Bülent Şimşek Çan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Levent Çalış, Çan İlçe Emniyet Müdürü Atilla Kuşçu, siyasi parti başkanları ve temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.
Programda konuşan Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, şu ifadeleri kullandı:
“15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen kahvaltı programında şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleriyle bir araya geldik. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.”
Samimi sohbetlerin gerçekleştirildiği program, Demirci Camii İmam Hatibi Halil Sarıoğlu’nun şehitler, gaziler ve tüm milletimiz için yaptığı dua ile sona erdi.
15 Temmuz ruhunun yaşatıldığı buluşmada birlik, beraberlik ve vatan sevgisi bir kez daha güçlü şekilde vurgulandı.


