ÇAN KAYMAKAMI DR. EMRE NEBİOĞLU’NDAN KYK YURDUNA ZİYARET

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Çan Yurdu’nu ziyaret ederek yurtta kalan öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarete, KYK Çan Yurdu Müdürü Osman Kaya da eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Nebioğlu, öğrencilerin talep ve beklentilerini yerinde dinleyerek yurt hizmetleri hakkında kapsamlı incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında ilk olarak yurt yemekhanesine geçen Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu, öğrencilerle birlikte akşam yemeği yedi. Yemek sırasında öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Nebioğlu, barınma, yemek, sosyal alanlar ve yurt imkânlarıyla ilgili memnuniyet durumlarını sordu. Öğrencilerin dile getirdiği talep ve önerileri dikkatle dinleyen Nebioğlu, gençlerin görüşlerinin kendileri için son derece kıymetli olduğunu ifade etti.

Öğrencilerle yapılan buluşmanın ardından KYK Yurt Müdürü Osman Kaya ile bir görüşme gerçekleştiren Kaymakam Nebioğlu, yurtta yürütülen çalışmalar, sunulan hizmetler ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler aldı. Yurt yönetiminin öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik yaptığı çalışmaların önemine değinen Nebioğlu, kamu kurumlarının öğrenci odaklı hizmet anlayışıyla hareket etmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Ziyaretin devamında yurt binasında incelemelerde bulunan Kaymakam Nebioğlu, özellikle yurt güvenliğiyle ilgili alanları yerinde kontrol etti. Öğrencilerin güvenli, düzenli ve huzurlu bir ortamda barınmalarının öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirten Nebioğlu, “Öğrencilerimizin eğitim hayatlarını sağlıklı ve nitelikli bir ortamda sürdürebilmeleri büyük önem arz etmektedir. Devletimizin tüm imkânlarıyla gençlerimizin yanındayız,” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda öğrencilere hitap eden Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, yaklaşan final sınavları dolayısıyla tüm öğrencilere başarı dileklerini ileterek, her zaman yanlarında olduklarını ve kapılarının kendilerine açık olduğunu belirtti. Öğrenciler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Nebioğlu’na teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaret, hem öğrenciler hem de yurt yönetimi açısından moral ve motivasyon kaynağı olurken, devlet–öğrenci buluşmasının güzel bir örneği olarak değerlendirildi.