ÇAN CHP YÖNETİMİ ÇALIŞAN GAZETECİLERİ  UNUTMADI.

6 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen CHP Çan ilçe kongresinde başkan  olan Harun Arslan ve Yönetimi  ilk buluşmasını Çan basını ile gerçekleştirdi.

İki adayın yarıştığı CHP Çan ilçe kongresinde seçimde Harun Arslan, Ali Osman Kıraş  karşı seçimi farklı kazanmıştı.

Çan CHP Yönetimi 10 Ocak çalışan  gazeteciler günü nedeniyle Kalesramik  havuzbaşı sosyal tesislerinde bir akşam yemeği verdi.

Gazeceğiler gününüz kutlu olsun diyen CHP ilçe Başkanı Harun Arslan gecikmelide olsa  bir gün sonra  sizlerle beraberiz,dün seçim kurulundan  mazbatalarımızı aldık,  yakında görev bölümü yapacağız ardından tüm kurumları ziyaret edeceğiz, ama ilk önce sizlerle buluştuk basının yeri bizde ayrı sizler bizim için önemlisiniz bir şey duyunca Çanda bizle ilgili ise önce bize sorun, CHP Wapsap  basın hattımızı oluşturacağız her zaman her şeyden haberiniz olacak    tekrar gazeteciler gününüzü kutlarım şeklinde konuştu.

10 Ocak Çan basını adına düzenlenen  yemeğe  basın mensupları ile beraber CHP  Çan ilçe   Başkanı Harun Arslan il Genel meclis üyesi Erdal Güler , yönetim kurulu Mehmet Meşe, Mustafa Erdem, Fikret çetin , Ramazan Güler, Fahrettin Koşar, Ali Rıza Özyurt  ,Gözde Güler, Aysel Zallıoğlu, Zeynep Yaz, İlhan Demiral, İsmail Meriç ,CHP Eski İlçe Başkanı Ümran Aydın, CHP kadın kolları Başkanı Safiye Titiz ve bazı üyeler katıldılar.

Program günün anısına hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.