Çan Aktüel Levent Dikmen’den anlamlı hayır cemiyeti.
Vefatının 1. yılında Çan gençlerinden MMA sporcusu şampiyon, Çan Aktüel Levent Dikmen’in oğlu Turab Behlül Dikmen’i , Babası Recep Dikmeni sevgi saygı ve özlemle andık. Her şeyin başı sağlık diyerek Özlem Levent çiftinin kızları Zühre Dikmen’ in hatmini de kuramı kerim tilaveti ilahiler okuyarak ve dualar ile idrak ettik.
21 Eylül Perşembe günü Osman Efendi mahallesi Şehit Halil Eriç caddesinde hayır ile beraber duygulu anlar yaşandı, oğul Turab Behlül Dikmen ile Baba Recep Dikmen Çan Müftüsü Mustafa Ekin duada anması herkesi duygulandı, göz yaşı döküldü.
Kazanlar dolusu yemek ikramının da yapıldığı hayır gününü Çan Belediye Başkan vekili Harun Arslan, CHP İlçe başkanı İlhan Demiral , AK Parti ilçe başkanı Sadi Yağlı, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin, Murat Okan MHP ilçe Başkanı Halil Turhan, STK Başkanları, Kale seramik operasyonlardan sorumlu genel müdür yardımcısı Süleyman Soysal, Kale vakıf müdürü Nedim Ceylan, bazı köy ve mahalle muhtarları ,çok sayıda vatandaş katıldı.