Bostandere Köyü’nde Recep Taş Hayrına İftar Yemeği Verildi

Çan’a bağlı Bostandere Köyü sakinlerinden, Hanife Taş’ın eşi ve köy muhtarı Mehmet Taş’ın babası Recep Taş, 13 Ağustos günü vefat etmişti. Merhum Recep Taş’ın cenazesi, öğle namazının ardından Bostandere Köyü’nde kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında dualarla toprağa verilmişti.
Merhum Recep Taş için düzenlenen yedi, elli iki hayırlarının ardından köy meydanında ve cami avlusunda iftar yemeği verildi. Köy halkının ve çevre köylerden gelen vatandaşların katıldığı iftar programı, birlik ve beraberlik içinde gerçekleşti.
Programda Bekir Sevgili Hoca, başta Recep Taş olmak üzere Taş ailesinden ahirete irtihal eden tüm merhumlar için dua etti.
İftar programına Jandarma Kıdemli Başçavuş Atalay Mutlu, İl Genel Meclis Üyesi Mesut Özyurt, çok sayıda köy muhtarı ile Bostandere ve çevre köylerden vatandaşlar katıldı.
Merhum Recep Taş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yapılan hayırların kabul olmasını temenni ederiz.