Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

ÇAN KAYMAKAMI MUSTAFA GÜRDAL’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

28 Ocak 2023
91 kez görüntülendi

ÇAN KAYMAKAMI MUSTAFA GÜRDAL’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Reklam

ÇAN KAYMAKAMI MUSTAFA GÜRDAL’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Rahmet ve bereketin bol yaşandığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği üç aylar, manevi coşkunun yaşandığı, ruh dünyamızı, kalbimizi ve davranışlarımızı onaracağımız ve hayat tarzlarımızı yeniden gözden geçirmemize vesile olan rahmet, mağfiret ve bereket mevsimidir.
Bu gecede olduğu gibi devam eden mübarek aylarda da, kulluk ve ibadet şuuru ile toplum olarak birbirimize kenetlenerek, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde bir kültür ve tecrübenin ürünü olan davranışlarımızın medeniyetimizde köklerini bulan dostluk ve kardeşliğimizi, huzur ve selametimizi daha da artıracağına inanıyorum.
Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Bu duygularla, Regaip Kandili’nin ve Üç Aylar’ın Değerli Çan Halkımıza, ülkemize, İslam âlemine ve bütün dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

 


Mustafa GÜRDAL
Çan Kaymakamı

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık