Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

AK PARTİ’DEN BASIN MENSUPLARINA  10 OCAK ZİYARETİ

11 Ocak 2023
159 kez görüntülendi

AK PARTİ’DEN BASIN MENSUPLARINA  10 OCAK ZİYARETİ
Reklam

AK PARTİ’DEN BASIN MENSUPLARINA  10 OCAK ZİYARETİ

AK Parti Çan İlçe Teşkilatı, Çan’da görev yapan basın temsilcilerini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret etti.

Ofisi olmayan gazetecilerin evine giden ve tek tek tüm basın mensuplarını ayırmadan ziyaret eden AK Parti Çan İlçe Teşkilatı, Çan’da yapılmayanı yaparak gazetecileri onurlandırdı.

Çan’ın 60 yıllık kurumu Çan’ın Sesi Gazetesi, sosyal medya hesabında büyük bir kitleye sahip olan ve yazdıkları ile ses getiren Çan Aktüel Levent Dikmen, İhlas Haber Ajansı Çan temsilcisi Güven Şahin, Gazete Çaneri İnternet Haber Sitesi sahibi Sevdanur Şahin, Çan’ın magazincisi Hüseyin Başaran, İpekyolu Haber Ajansı Çan temsilcisi Ersen Öner ve haftalık gazete Çandan Haber’in ziyaret edildiği günde AK Parti Çan İlçe Teşkilatı tarafından gazetecilere hediyeler verildi.

AK Parti Çan İlçe Başkanı Ömer Şahin önderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, gazetecilerle ilçenin sorunları ve güncel konular hakkında istişare edilerek gazetecilerin günleri kutlanırken Gazeteciler kendilerini unutmayan AK Parti Çan İlçe Teşkilatı’na nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık