Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

ETİLİ SPOR 1. AMATÖR FUTBOL LİGİ İÇİN HAZIR.

5 Ocak 2023
273 kez görüntülendi

ETİLİ SPOR 1. AMATÖR FUTBOL LİGİ İÇİN HAZIR.
Reklam

ETİLİ SPOR 1. AMATÖR FUTBOL LİGİ İÇİN HAZIR.
15 takımın katılımı ile iki grupta Çift Devreli Lig Usulüne göre oynanacak olan Büyükler 1. Amatör Lig Müsabakaları 04-05 Şubat 2023 tarihinde başlayacak.
Geçtiğimiz birleştirilmiş 1-2 Amatör futbol liginde başarı gösteren Etili spor 1. Amatör liginde başarı gösterip üçüncü olarak ligi bitirip 1.Amatör liginde yer almayı garantilemişti.
2022 2023 1 amatör ligi için Etili köyünde buluşuldu. Etili Halı sahada Teknik Direktör Nail Sezen yönetiminde kısa bir çalışma yapan futbolculara. Ardından Etili Seramik fabrikasında bir akşam yemeği verildi.
Etili Seramik Fabrikası toplantı salonunda Etili Spor kulübü Başkanı Mehmet Tülek , Etili Spor kulübünün olmassa olmazı Nazım Savaş, Yönetim Kurulu üyeleri , Teknik Direktör Nail Sezen ve futbolcular hazır bulundu.

             Başkan Mehmet Tülek  Bazı sıkıntılarımız vardı bunları aştık, yönetimiz bu konuda çok iyi çalışıyor. İyi bir sezon diliyorum sakatlık olmasın, biraz futbolcularımız dağınık hasta olup asker olanlar, köyde olan futbolcuları kazanmak ama öyle olmuyor hayırlı olsun başarılar diliyorum dedi

          Nazım Savaş ise isterdik bu toplantı daha kalabalık olsun , niyetimiz başarıya bir aç takın olsun istiyoruz geçen sene bu nu başardık geçen üçüncü olduk 1. Amatörde Çan ve Etiliyi temsil ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda üniversiteli futbolcuları da denedik ama biz çevremizden oyuncular olsun diyoruz. Az zamanımız var bir ayımız var bu zamanı iyi değerlendirmek lazım, Nail Sezen hocamızla devam ediyoruz. Sizden istediğimiz çalışmaları tam kapasite ile yapalım. Önümüzde günlerde hazırlık maçları yapacağız rakipler güçlü Süper amatörde oynamış takımlarla mücadele edeceğiz ama biz futbolumuza bakacağız futbol ayak oyunu olsa da yürek, beyin sonra ,ayak ile oynanan oyun, kalben isteyeceğiz, yüreğimiz sahaya koyacağız olur olmaz başka konu, yürekten oynayacağız çalışacağız. Bizler yönetim olarak bizler, birlikte hareket ediyoruz. Biz yapasıcayız şeyi demiyoruz, öyle maç başı şu bu demiyoruz söz verdiğimiz şeyleri yaparız. Sizlerle ile bu yola çıktık çalıştık Şubat 4-5 günlerine kadar hazır olacağız ilk önce Yenice spor ile Etili sahamızda oynayacağız. Olmaz ise Çan ve Bayramiç sahalarında müsabakalar olacak dedi.
               Teknik direktör Nail Sezen ise Antrenmanlara devamlılık gösterelim eksik olmayalım ,iki idman bir maç gibi olacak hedeflerimiz olsun, ilk ikide olmak en azından ligde kalacağız, geçen sene başarılıydık play of kapışından döndük önemli olan çalışmak, kalabalık olacağız idmanlarımız programlı olacak şeklinde konuştu.
Ardından Teknik Direktör Nail Sezen ve Futbolcular ile sözleşme törenini yapıldı.

 

 


 

2022-2023 SEZONU BÜYÜKLER 1. AMATÖR LİG

2022-2023 Sezonu 1. Amatör Lig
15 takımın katılımı ile iki grupta Çift Devreli Lig Usulüne göre oynanacak olan Büyükler 1. Amatör Lig Müsabakaları 04-05 Şubat 2023 tarihinde başlayacak.
04-05 Şubat 2023 tarihinde başlayacak olan Büyükler 1. Amatör Lig‘ in 1. yarısı 18-19 Mart 2023 tarihinde tamamlanacak. Lige verilecek 2 haftalık devre arasının ardından, Büyükler 1. Amatör Lig‘ in 2. yarısı 08-09 Nisan 2023 tarihinde başlayacak ve 20-21 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.
2022-2023 sezonu 1.Amatör Lig Müsabakaları sonucunda 2 takım Büyükler Süper Amatör Lige yükselecek.
Grup Müsabakaları tamamlandıktan sonra, gruplarında 1. ve 2. sırayı alan takımların (4 takım) çapraz eşleşmesi yapılarak, takımlar tek maç eleminasyon usulü Play Off Müsabakaları oynayacaklar ve galip gelen takımlar (2 takım) Büyükler Süper Amatör Lige yükselecek.
2022-2023 sezonu 1. Amatör Lig Müsabakaları sonucunda gruplarında son iki sırayı alan takımlar (4 takım) Büyükler 2.Amatör Lige düşecek.

Büyükler 1.Amatör Lig’ e katılacak olan takımlar kura çekim sırasına göre şöyle;

A GRUBU B GRUBU
1- Ç.Barbarosspor                                                         1- Gökçadaspor
2- Bayramiç Belediyespor                                           2- Dümrekspor
3- Geyikli Belediyespor                                                3- Güneylispor
4- Çanakkale 1966 Spor                                               4- Kocatepe Gençlik ve Spor
5- Kavaklık Gençlikspor                                               5- Ç.Arslancaspor
6- Etilispor                                                                      6- Lapsekispo
7- Ç.Esenler Gençlik ve Spor                                      7- Çardakspor
8- Yenicespor

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık