Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

30 Kasım Dünya Şoförler Günü Nedeniyle Bir Anma Programı Düzenlendi.

30 Kasım 2022
163 kez görüntülendi

30 Kasım Dünya Şoförler Günü Nedeniyle Bir Anma Programı Düzenlendi.
Reklam

30 Kasım Dünya Şoförler Günü Nedeniyle Bir Anma Programı Düzenlendi.

Çan otobüs terminali önünde 30 Kasım  Çarşamba günü12-00 de başlayan programda bir taraftan üç noktada gödek pişirilerek  ikram yapıldı. Çanın değerli hocaları, Halil Sarıoğlu, Erol Karakaya , Şerafettin  Türker, Necmi Öztürk  kuranı kerim tilaveti yaparak ilahiler söylediler.

Büyük TIR Kamyonu üzerine ahirete giden şoförleri  duygu ve hasretle izleyen, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadılar.

Son duayı  Çan Müftüsü Mustafa  Ekin bu zamana kadar ahirete intikal eden şoförlere rahmet diliyoruz. İşinin başında yollarla da olanlara kolay gelsin zor bir meslek Allah kolaylıklar versin hayrınız kabul olsun şeklinde dua ettirdi.

Programa Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıd. Başçavuş Atalay Mutlu ,Çan Belediye Başkan vekili Harun Arslan  , CHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Sezgin , Çan AK Parti İlçe Başkanı  Ömer Şahin , Çan  İyi Parti Başkanı Mustafa Kılıç     il Genel Meclis Üyesi Murat Okan,   Çan STK Başkanları, Ahirete giden şoför eş çocukları, şoförler ve çok sayıda Çan halkı katıldı.

Çan Şoförleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı

Tuncay Pulluk yaptığı açıklamada

Bu anlamlı günde Çan Belediyesi Otobüs terminalinde  ebediyete intikal etmiş şoför arkadaşlarımız için düzenlemiş olduğumuz 5. Geleneksel anma gününde edinen tüm duaların kabul olmasını temenni ederim.

Belediye Başkanımıza, STK   Başkanlara   , bizi destekleyen kurumlara  tüm meslektaşlarımıza teşekkürü borç bilir, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice anma günlerinde buluşmak dileği ile saygı ve sevgilerimi sunarım şeklinde konuştu..

 


 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık