Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

ÇANAKKALE VALİMİZ SAYIN İLHAMİ AKTAŞ’IN İLÇEMİZE ZİYARETİ

23 Kasım 2022
123 kez görüntülendi

ÇANAKKALE VALİMİZ SAYIN İLHAMİ AKTAŞ’IN İLÇEMİZE ZİYARETİ
Reklam

 

ÇANAKKALE VALİMİZ SAYIN İLHAMİ AKTAŞ’IN İLÇEMİZE ZİYARETİ

Çanakkale Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ İlçemizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çan Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL’ı ziyaret ederek başladı.

Çan Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri  ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Vali İlhami AKTAŞ, ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Çan Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL’ dan brifing aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Çan Kaymakamlığı inceleme ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaat alanında incelemelerde bulundu. Hükümet Konağı yeni hizmet binasının yapımında gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali İlhami AKTAŞ, yapım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Çan ilçesi Hükümet Konağı yeni hizmet binasının Çan ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ardından Çan Vergi Dairesine geçen Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Vergi Dairesi Müdürü Mustafa ALDEMİR tarafından karşılandı. Vergi Dairesi Müdürü Mustafa ALDEMİR’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, Vergi Dairesi hizmet binasında incelemelerde bulunarak kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Vergi Dairesi müdürlüğü ziyaretinin sonrasında Çan PTT Müdürlüğünü ziyaret etti. Çan PTT Müdürü Mehmet KARABULUT tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Çan PTT Müdürlüğünde yapılan çalışmalarla ilgili Çan PTT Müdürü Mehmet KARABULUT’ dan bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından kurumun hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini de gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

Çan ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Çan çarşı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, esnaflara bol bereketleri kazançlar temennisinde bulundu.

Çan İlçesi ziyareti kapsamında 23 Eylül Ortaokulu, Atatürk İlkokulunu ve İstiklal İlkokulunu ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri ziyaret ve incelemeleri sırasında 23 Eylül Ortaokulu Müdürü Ali ESEN, Atatürk İlkokulu Müdürü Ahmet GEZER ve İstiklal İlkokulu Müdürü Ramazan Akif GÜDER ile bir süre görüşerek okullarda yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret edilen okulların dersliklerini de gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Okul ziyaretleri sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Çan Müftülüğünü ziyaret etti. Çan Müftüsü Mustafa EKİN tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Müftülüğünün çalışmaları hakkında Çan Müftüsü Mustafa EKİN’den bilgi aldı. Kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi. Vali İlhami AKTAŞ, Müftülük ziyaretinin sonrasında Çan Müftülüğüne bağlı Metin Arslan Kur’an kursunu ziyaret etti. Kurs öğretmenlerinden verilen eğitim hakkında bilgiler alan Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilerle sohbet ederek, okudukları duaları dinledi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyerek derslerinde başarılar diledi.

Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Çan ilçesi ziyaretleri kapsamında Sivas ilinde şehit düşen Astsubay Çvş. Mustafa YERLİ’ nin ailesini ziyaret etti. Vali İlhami AKTAŞ, Astsubay Çvş. Mustafa YERLİ’nin annesi Sebahat KİRAZ ile bir süre görüşüp Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, Şehit Ailesine minnet duygularını iletti.

Ardından Diyarbakır ilinde Şehit olan Öğretmen Emin AYDIN’ın kızı Şeyma AYDIN’ı ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Şehit Öğretmen Emin AYDIN’ın kızı Şeyma AYDIN ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Vali İlhami AKTAŞ, Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, Şehidimizin kızı Şeyma AYDIN’a minnet duygularını iletti.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri burada İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Çan Devlet Hastanesini ziyaret etti. Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Çağlar BEKTAŞ tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, hastanede sürdürülen sağlık hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette sağlık çalışanları ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ayrıca Vali İlhami AKTAŞ, Çan Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar temennisinde bulundu.

Ardından Çan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri İlçe Jandarma Komutan V. J. Kd. Bçvş. Atalay MUTLU tarafından karşılandı. Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutan V.  J. Kd. Bçvş.  Atalay MUTLU’ dan İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutan V. J. Kd. Bçvş. Atalay MUTLU ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

Çan İlçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Kocayayla ve Danapınar köyünü ziyaret etti. Kocayayla Köyü Muhtarı Ufuk KAMACI ve Danapınar Köyü Muhtarı Selahattin İsmail BAL ile bir araya gelen Vali İlhami AKTAŞ, köylerde incelemelerde bulunarak köylerin genel durumları, sorunları ve ihtiyaçları hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılacağını ve köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirtti.

Ziyaret edilen köylerde ikamet eden vatandaşlarımız, köylerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu ifade ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri’ne teşekkür ettiler.

Kocayayla köyü ziyareti kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Kocayayla İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Kocayayla İlkokulu ve Ortaokulu Müdür V. Ayhan ÖZCAN ile bir süre görüşerek okulda yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Ardından Kocayayla Köyü Sağlık Evini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Dr. Akın ÇOLAK’dan sağlık çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali İlhami AKTAŞ, Dr. Akın ÇOLAK’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kocayayla Sağlık Evi ziyareti sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, 94 yaşındaki vatandaşımız Fatma SAVAŞ’ı evinde ziyaret etti. Fatma SAVAŞ’ın ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali İlhami AKTAŞ ve Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi temennisinde bulundu.

Ayrıca Danapınar köyü ziyareti kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Köy Yaşam Merkezi Projesi Kapsamında Odaş tarafından bakım ve tamiratı yapılan Danapınar Köyü İlkokulunu ziyaret etti. Köy Yaşam Merkezinde görevli usta öğretici Selda BAL’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, usta öğretici Selda BAL’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve Daire Müdürleri Danapınar köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Raşit DANIŞ’ı ziyaret etti. Kıbrıs Gazisi Raşit DANIŞ’ ı evinde ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ,  Kıbrıs Gazisi Raşit DANIŞ ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Kıbrıs Gazisi Raşit DANIŞ ve ailesine sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, bu ülkenin gazi ve şehitlere minnettar olduğunu ifade etti. Kıbrıs Gazisi Raşit DANIŞ, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Çanakkale Valimiz İlhami AKTAŞ’ın Çan ilçemizi ziyaretine, Çan Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer ŞAHİN ile Murat OKAN, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR,  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nilay BARAN MADAN, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Belma TÜRE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar ÇAKIR, İlçe Jandarma Komutan V. J. Kd. Bçvş. Atalay MUTLU da eşlik etti.

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık