Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Tek listeyle girilen kongrede Mustafa Kılıç tekrar İyi Parti Çan ilçe Başkanı oldu.

14 Kasım 2022
159 kez görüntülendi

Tek listeyle girilen kongrede Mustafa Kılıç tekrar İyi Parti Çan ilçe Başkanı oldu.
Reklam

İYİ Parti’nin Çan İlçe kongresinde tek listeyle gidilen seçimde Mustafa Kılıç ve ekibi güven tazeledi. ,  İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç güven tazeledi.

İYİ Parti’nin kongreleri hız kesmeden devam ediyor. Pazar günü   gerçekleşen Çan ilçe kongresinde,  İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç güven tazeledi.

 

İYİ Parti’de kurultay kararı alınmasının ardından, ilçelerde kongre heyecan başladı. Tek aday ile gidilen kongrelerde, parti içi demokrasi sağlanırken, adaylar ise güven tazeliyorlar.

Pazar günü Esnaf Kefaret kooperatifi kongre salonunda  yüksek katılım ile gerçekleşen Çan ilçe kongresinde, İlçe Başkanı Mustafa Kılıç güven tazeledi.

 

İYİ Parti Çan İlçe 3. Olağan kongresi, 13 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Çan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Tek listeyle girilen kongrede Mustafa Kılıç tekrar İyi Parti Çan ilçe Başkanı oldu.

İYİ Parti Çan İlçe Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kongrenin Divan Başkanlığını İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Divan Başkan Yardımcılıklarını Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Katip Üyeliklerini Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, Ezine İlçe Başkan Zühtü Şansal Erdil yaptı.

Divan Başkanlığının seçilmesinin ardından Faaliyet Raporları ve mali raporlar okundu ve ibra edildi.

Ardından Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı. Rıdvan Uz birer konuşma yaptı. Daha sonra başkan adayı Mustafa Kılıç bir konuşma yaptı. Kılıç konuşmasında;

“Yolumuza engel çıkardılar aştık. Duvarlar ördüler yıkıp geçtik. Yapamazsınız, iki ayda dağılırsınız dediler ama bizler inandık. Bizler Genel Başkanımıza güvendik. Bu yolda genel başkanımızla birlikte yürümeye söz verdik. Milletimizde bize teveccüh gösterdi. Ve büyük bir heyecanla görüyorum ki memleketin dört bir yanında millet bizi çağırıyor. Bizde milletimizin bu kutlu çağrısına daha çok çalışarak karşılık vereceğiz. Bu kış iktidarın son kışı olacak. Bu kış borçlar içinde yüzdüğümüz son kara kış olacak. Bu kış mutfaktaki yangınla uğraştığımız son kara kış olacak. Çünkü önümüzdeki yaza İYİ Parti’nin güneşi damga vuracak. Ülkemizin üzerindeki tüm karabulutlar dağılacak. Bize inanın, güvenin çok az kaldı. Kongremizin Çan’ımıza, Çanakkale’mize ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni eder saygılar sunarım.” dedi.

Kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, Ezine İlçe Başkan Zühtü Şansal Erdil, Ayvacık İlçe Başkanı E.Şükrüye Özkan, Bayramiç İlçe Başkanı Ziya Erol, Bozcaada İlçe Başkanı Cevdet Çebi, Eceabat İlçe Başkanı Cengiz Aylıkçı, Lapseki İlçe Başkanı Yakup Uzun, Yenice İlçe Başkanı Raşit Aksu, İl Kadın Politikaları Başkanı Mutlu Kantarcı Dibekoğlu, İl Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aşık, İl Gençlik Kolları Başkanı Taner Mutlu ve partililer katıldı.

Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan, CHP Çan İlçe Başkanı İsmail Hakkı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Nadi Yılmaz, Gelecek Partisi Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, DEVA Partisi Çan İlçe Başkanı Mehmet Öz ve Çan STK İlçe Başkanları da Kongreye katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Kongre sonunda partililere ve katılan misafirlere pilav ayran ve tatlı ikram edildi.

 

FOTO  | HABER  |HÜSEYİN  BAŞARAN

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık